Відомий український астролог Влад Росс поділився докладним гороскопом на новий 2024, який буде роком зеленого дерев'яного Дракона. В астрології зелений колір - символ добра, миру та справедливості. Цим кольором управляє Місяць, символ 4-го будинку гороскопа, а це завжди пов'язане з оберегом та родом.

За словами Влада Росса, 2024-й буде високосним роком, і традиційно вважається, що такий рік несприятливий для одруження. Однак цього разу все буде навпаки: рік зеленого дерев'яного Дракона буде сприятливим для створення сім'ї, навіть незважаючи на те, що він високосний.

Про це Влад Росс детально розповів у своєму новому ефірі, який вже доступний у мережі YouTube.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Крім того, 2024 року до Землі наблизиться зелена комета. Вона була диявольською, червоною, але зовсім недавно набула зеленого забарвлення. На мінімальній відстані від планети вона буде в червні наступного року. Ця комета віщує щастя, мир, спокій і благодать.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Покровитель 2024 року Дракон – могутній, миролюбний, величний та містичний. Він дуже любимо китайцями, які вважають цей рік найкращим із усього 12-річного циклу. У Китаї вважається, що цього року сприятливо народжувати чи зачинати дитину, бажано хлопчика.

Рік Дракона, як правило, кардинально змінює реальність. Дракон – єдина міфологічна істота у низці символів китайського календаря, тому такий рік зазвичай супроводжується неймовірними, фантастичними та загадковими подіями. Роком керує Нептун, а ця планета пов'язана з усім казковим.

Повторюся, зелений колір символізує мир, спокій, дипломатію, гнучкість, здатність пристосовуватись до обставин, знаходити взаємовигідні компроміси. Саме в такий рік найлегше піти на примирення та досягти компромісу, у тому числі й на війні.

Крім того, 2024 принесе трансформації та зміни у всі сфери життя. Так позначиться перехід Плутона на знак Водолія і те, що це високосний рік. Високосний рік косить все зайве, тобто в цей період з життя йде все непотрібне і віджило (дай Боже, щоб це була війна).

Влад Рос. Фото скріншот з Youtube
Влад Рос. Фото скріншот з Youtube

Це буде рік нових лідерів. Приблизно у 30-40 передових країнах відбудуться вибори та з'являться нові президенти, урядовці. Це може стосуватися й України наприкінці 2024 року. Це неминуче торкнеться Росії, де Дракон може влаштувати переворот і струс у Кремлі. Також дуже складно буде втриматися при владі й американському президентові Джозефу Байдену, адже Дракон не терпить людей похилого віку, а тому перевертає ситуацію. От і путінську владу він не терпітиме. Дракон пожирає всіх людей похилого віку, і це може торкнутися і Папи Римського.

Рік Дракона за китайським календарем розпочнеться 10 лютого о 00:58 за Києвом. У цей час треба підняти келих, сформувати потрібні мислеобрази та загадати бажання. Триватиме цей рік до 28 січня 2025 року.

Зелений Дракон
Зелений Дракон

З одного боку, рік Дракона важко назвати спокійним: він не дає нудьгувати, але це може мати на увазі і позитив, і негатив. Рік буде сповнений різних несподіванок. Ось і війну зможе виграти той полководець, який здійснюватиме несподівані вчинки та несподівані тактичні маневри.

Дерев'яний Дракон – веселий та доброзичливий, і він навряд чи приготує неприємні сюрпризи. Швидше, буде навпаки: його феєрверки будуть святковими та переможними.

Образно кажучи, рік Дракона – це бризки шампанського, напою, який не тільки б'є в голову та п'янить, а й тішить. Китайці переконані, що рік Дракона – найщасливіший рік.

Нагадаємо, "Коли помре, всі відчують": відомий мольфар розповів, що не так із загибеллю путіна.

Раніше повідомлялося, з Росії на одеські заправки: як компанія Дмитра Бузаджі "Газ Актив" заправляє водіїв.

Також, чи варто панікувати? У ЗСУ зізналися, чи вплинула атака з "Київстару" на фронт.