Відомий український репер Олександр Ярмак, який зараз очолює посаду командира підрозділу керування дронами, розповів про те, як у потязі "Дніпро-Київ" його пограбували в купе.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Артист розповів, що зовмисники відкрили вночі купе та викрали рюкзак із ноутбуком та камерою Go Pro. Як з'ясувалось згодом, це вже не перша історія із пограбування у потязі цього напрямку.

Ярмак. Фото з Instagram
Ярмак. Фото з Instagram

"У сусідньому купе в іноземців також вкрали рюкзак і вкрали у людини з кишені air pods. Таке враження, що це відео записується у 1998 році, але це нажаль 2023 рік, і такий сервіс надає Укрзалізниця. Я не вперше чую такі випадки. Вчора на цьому самому ж протязі у військового вкрали всі речі. Він вийшов в штанах, взутті та футболці. Тому будьте обережні, слідкуйте за своїми речами", — поділився Олександр.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Він дуже шкодує, що не переніс усі записи з камери на інший носій і тепер ніяк не зможе відновити записані на передовій історичні моменти.

Ярмак. Фото з Instagram
Ярмак. Фото з Instagram

"Усю інформацію, як записуєте на різні носії, все "зливати" на захищений носій, який знаходиться в безпечному місті. Найцінніше, що втратив, унікальні кадри історичних подій на фронті, які, на жаль, я не зможу вже відновити, і залишилось лише те, що було зняте на телефон", — розповів музикант.

Раніше портал Знай повідомляв, YARMAK розповів, як ЗСУ перетворюються на справжній космодесант і проговорився про "сюрприз" окупантам: "Готуємо пекло".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам: "Більше гарматного м'яса".

Крім того, ми писали, репер Yarmak очолить новий підрозділ на фронті: "З кожним днем у нашому війську стає все менше..."