Відома українська телеведуча та актриса Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Бєднякова з "Орла та Решки", активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram.

Настя Коротка продовжувала ділитися з фанатами моментами буднів мами двох дітей, коли перебувала в Америці, далеко від чоловіка Андрія Беднякова. Вона переїхала з метою безпеки під час вагітності і там народила сина Остапа.

Андрій Бедняков та Настя Коротка. Фото: Instagram
Андрій Бедняков та Настя Коротка. Фото: Instagram

Якось дружина ведучого показала забави своєї старшої дочки Ксенії. Коли Настя сіла за стіл, щоб пообідати борщем, до неї підлетіла дівчинка і почала видавати різні звуки, кривлятися і сміятися.

Коротка жартівливо відганяла її убік, але не поскаржилася на те, що дитина не дає їй пообідати. Як виявилося, Ксенія це робила для того, щоб зняти смішний відеоролик для TikTok, хоча в неї навіть немає облікового запису.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Села борщик поїсти, поки Остап нарешті заснув і Ксенія попросила включити камеру)))) я відразу не зрозуміла навіщо, а виявляється це вона для свого не існуючого ТІКТОКу смішне відео придумала" , - Написала Настя.

Нагадаємо, що Андрій Бєдняков тонко посміявся над Потапом: бізнес-класом у Миколаєві.

Раніше ми повідомляли, що Андрія Бєдняков висловився на рахунок хитрих українців під час війни:" М*даками можуть бути".

Також стало відомо, що сім'я Андрія Бєднякова повернулася в Україну: "Тусували по борщу". Ведучий вперше потримав свого маленького сина на руках.