Відома українська співачка та блогерка Анна Трінчер після розлучення із блогером Олександром Волошиним, випустила новий кліп на пісню "Колоски". На його кадрах дівчина з'явилась у спокусливому бікіні.

Її новий "плід" творчості розкритикував відомий український блогер Богдан Беспалов.

Анна Трінчер, скріншот: YouTube
Анна Трінчер, скріншот: YouTube

Він вважає, що у артистки немає ніякої індивідуальносіт та "родзинки", а своєю манерою виконання пісень та стилем вона схожа на Ані Лорак, Світлану Лободу чи зрадниця Анна Asti.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Проблема полягає у тому, що ти виглядаєш як будь-хто, немає твоєї індивідуальності, немає твого персоналіті. Щодо музичної сторони...Сама мелодія "Колоски" Трінчер - це поєднання між "Мало половин" Бузової та "Єва, я любила тебя" гурту "Вінтаж". Тут немає жодної унікальності", - порівнює артистку Беспалов.

Також блогер відверто глузує із примітивності тексту пісні "Колоски" та разом із своїми підписниками, він вирішив "допомогти" Анні у написанні нових приспівів для неї.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

"Зая, зая, зая тебе я покусаю
Мась, мась, мась випирає твій карась.
Пше, пше, пшениця.
Сльози льються із криниці....
Пше, пше, пшениця.
Холоста тепер дівиця", - жартує блогер.

Нагадаємо, історію закінчено: Ганна Трінчер та Олександр Волошин оголосили про розлучення.

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер зізналася, що змушував її підписувати Волошин: "Якщо ми розлучатимемося...".

Також, "Хто напише - отримає...": Ганна Трінчер засвітила соковиту попку на райському узбережжі.