Молода успішна українська артистка Крістіна Соловій прославилася завдяки хітам "Тримай" і "Хто, як не ти?". Також дівчина співпрацювала із відомими зірками.

У соцмережі Instagram за нею стежить близько 107 тисяч людей. Якось відео, яким поділилася Христина зі своїми шанувальниками, було надзвичайно спокусливим та чуттєвим.

Христина Соловій. Фото: скрін youtube
Христина Соловій. Фото: скрін youtube

У підписі відео дівчина написала, що трек незабаром з'явиться на стрімінгових майданчиках. У пісні йдеться про дихання юності, яке залишається винним, і дає змогу рухатися до поставленої мети.

"Такий сяючий, обпалюючий/ Відблиск юності безсмертний", - написала співачка.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У коментарях зазначили, що Христина дуже чутлива та чудово співає, хоча знайшлися і критики співачки.

"Ось це розійшлася на камеру", "Мені більше подобалася Соловійка, та, що була раніше...а зараз, манірність, якась не природність, як на спектаклі...слухаю, але не дивлюся ... розумію, що це шоу біз, але не на мій смак. ", "Чуттєва", "Поки що насолоджуюся прекрасним фризом екрану!) Хороше фото вийшло! Як буде стабільний інтернет обов'язково подивлюсь відео. Тримаємось! Все буде Україна!", - написали у коментарях.

Нагадаємо, що Христина Соловій жорстко рознесла українських колег: "Не їдуть на фронт, тому що дурі".

Раніше ми повідомляли, що віддалися гріху у храмі: львівська церква просить Жадана та Соловій видалити свій новий кліп.

Так само стало відомо, що Христина Соловій оголосила про гучне розставання.