Відомий український пародист, Юрій Великий, з "Кварталу 95", раніше відомий як пародист Зеленського, повністю змінив напрямок своїх пародій, і з початку повномасштабного вторгнення тільки й робить, що глузує з росіян.

У черговому відео на Instgaram Юрій Великий "перетворився" у путіна з келихом шампанського.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Спочатку "Путін" розповів, як знищує українську інфраструктуру, і про те, хто першим почав. А потім зробив ковток із келиха і "подавився".

Шановні, покажіть лаврову, де тут у нас у кремлі знаходиться гендерно чоловічий туалет. А то він мені знову в келих надулив, кінь педальний - завершив пародію комік.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

У коментарях, як завжди, подякували Юрієві за чудову пародію:

"Юріє, зізнайтеся, Ви один із двійників путіна?", "Великий пародує путіна краще за нього самого! Путін дивиться на Великого і думає що це він і є ", "Таланливо, дуже. Хоча оригінальне відео сумне, м'яко кажучи, але вашу версію ми дивимося з посмішкою. СЛАВА УКРАЇНІ! ", "Як би обирали в президенти РФ "хто може замінити путлера", то наш улюблений Юрій Великий пройшов би без кастингу та виборів!" .

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо про приключення "маленького гвинтика" в пеклі: Юрій Великий розсмішив пародією на зрадника Ківу.

Раніше ми повідомляли, що Юрій Великий з "Квартал 95" показав, як росіян на звірів змінюють: "Весело навіть без світла".