Для всіх наших шановних та повнолітніх читачів, котрі люблять проводити час за відеоіграми, є дуже пікантні новини. Всесвітньо відомий портал PornHub, де зберігається багато відео для дорослих, опублікував свій традиційний щорічний звіт. Тут містяться списки найпопулярніших запитів за 2023 рік.

Окремо портал згадав про уподобання геймерів. Свіжий звіт про активність користувачів порталу PornHub за рік дає можливість подивитися які відеоігри та окремі персонажі були найпопулярнішими на платформі.

Іронічно, але найпопулярнішою відеогрою за кількістю запитів на PornHub вже чотири роки поспіль залишається дитяча " Королівська битва Fortnite.

"Fortnite", скріншот: YouTube
"Fortnite", скріншот: YouTube

Срібним призером цього специфічного рейтингу став шутер Overwatch, а бронзу здобула ще одна несподівана гра – Minecraft.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Overwatch: скрін персонажів
Overwatch: скрін персонажів

Найбільше зростання популярності продемонструвало ексклюзив для консолей Nintendo Switch – The Legend of Zelda, який за рік перемістився на 26 позицій вгору і посів 29 місце у 30 найкращих.

Звіт про переваги користувачів PornHub
Звіт про переваги користувачів PornHub

"Найпопулярніший" персонаж

Щодо індивідуальної популярності окремих персонажів, то цього року за першу сходинку видалася солідна боротьба, однак і тут першість отримав Fortnite, а точніше скін Чан Лі з цієї гри.

Final Fantasy 14: новий патч
Final Fantasy 14: новий патч

Друге та третє місця дісталися Тіфе Локхарт із Final Fantasy та минулорічної тріумфаторки Dva з Overwatch.

Звіт про переваги користувачів PornHub
Звіт про переваги користувачів PornHub

Нагадаємо, одна - клієнтам, інша - для хлопця: ескортницю з двома вагінами засуджує сім'я її коханого.

Раніше повідомлялося, з копа в гарячу модель для дорослих: через 14 років роботи в поліції 37-річна жінка знайшла своє покликання" .

Також, поки "лузери сидять вдома": онліфанниці розсікаючи нічним Києвом похвалилися спецперепустками.