До того б що не говорив, але справжнє, чисте кохання, здатне протистояти часу і навіть смерті існує.

Історія одного англійця, чия любов залишилася увічненою на цій планеті найнесподіванішим чином, торкається до глибини душі.

Дубовий гай Вінстона Хоуса, фото: SWNS.com
Дубовий гай Вінстона Хоуса, фото: SWNS.com

Британці Вінстон і Джанетт Хоус одружилися в 1962 році, подружжя жило абсолютно без сварок, а їх почуття ставало з кожним днем ​​лише міцніше. Вони прожили разом 28 років – Джанетт не вистачило двох років до перлинної річниці. Про цю історію пише одне із британських видань.

Джанетт померла раптово 1994 року від серцевого нападу. Він дуже сумував за дружиною і, здавалося, ніщо не могло втішити його в горі. Про те, щоб одружитися вдруге, він і не думав - тільки вирішив зайняти руки. У його власності знаходилася велика ділянка землі. І Хоус узяв у руки лопату.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах
Показати ще

Дубовий гай Вінстона Хоуса, фото: SWNS.com
Дубовий гай Вінстона Хоуса, фото: SWNS.com

Чоловік посадив на ділянці 6000 дубів. Спочатку всі сприймали це як марення і помутніння розуму, але через багато років з цього дубового гаю виріс справжній символ кохання. Дубовий гай мав форму серця, в самій вершині якого знаходився будинок, де Джанет провела своє дитинство, а середина була засаджена чудовими нарцисами!

Вінстон і Джанетт Хоус, фото: SWNS  
Вінстон і Джанетт Хоус, фото: SWNS  

Вони прожили у щасливому шлюбі 33 роки, але вже 27 років Уїнстону про його дружину нагадують ці 6000 дубів. Він часто приходить сідати у центрі серця і згадує кохану дружину.

Нагадаємо, що пара росіян взялася за виховання сина і покалічили його: гречка вросла в коліна.

Раніше ми повідомляли, що у лавах росармії нерозумне поповнення? На росії злодій підпалив два магазини та нічого не вкрав.