У повсякденному житті християни стикаються з багатьма проблемами. Удари долі та спокуси чатують під кожним куточком. І щоб захистити себе від зла, варто звернутися до молитви.

У наші неспокійні дні багато в чому залишається покладатися лише на Божий промисел. Людина відчуває своє безсилля перед світом та страх перед майбутнім.

Молитва, фото з вільних джерел
Молитва, фото з вільних джерел

Проте християнин не повинен зневірятися, а тим більше у смертному гріху зневіри. Хіба не сказано у святих Євангеліях: Чи не два Горобця продаються за гріш? А на землю з них жоден не впаде без волі вашого Отця. А вам і волосся все на голові пораховано. Не бійтеся ж: ви кращі за багатьох малих птахів» (Мт. 10:29—31).

Щоб заспокоїти душу від тривог, можна звернутися до цієї молитви, текст якої пропонує ресурс Global Press.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Молитва про захист і порятунок від усякого зла

"Господи, в руки Твого великому милосердя вручаю душу мою і тіло моє, почуття і слова мої, поради та помисли мої, діла мої, вхід і результат мій, віру мою і життя моє, день і час останнього подиху мого, моє переселення. Ти ж, о Премилосердний Господи, непереможна гріхами всього світу Благості, мене, найгрішнішого з усіх людей, прийми в руки захисту Твоєї і визволи від усякого зла, очисти беззаконня мої, подай виправлення злому і окаянному моєму життю і від гріхопадінь лютих завжди відвертай мене, підіймай мене з них, щоб я нічим не прогнівав Твоє чоловіколюбство, яким Ти загороджуєш мою неміч від бісів, пристрастей та злих людей. Не допусти видимих ​​та невидимих ​​ворогів. Веди мене шляхом спасіння і доведи до Себе, моєї пристані та вершини моїх бажань. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь."

вхід Господа в Єрусалим
вхід Господа в Єрусалим

Нагадаємо, що у українців відберуть додаткові вихідні: святкуватимемо не відволікаючись від роботи. a>

Раніше ми повідомляли, що часу залишилося зовсім мало: коли потрібно вбирати ялинку у 2023 році, думка психологів.