Відома українська співачка Тіна Кароль має величезну аудиторію шанувальників, з якими охоче ділиться цікавими публікаціями у соцмережах.

Якось знаменитість вирішила зробити анонс нового альбому та порадувала передплатників пікантною обкладинкою у своєму Instagram.

Кадр з відео Тіни Кароль, скріншот: TikTok
Кадр з відео Тіни Кароль, скріншот: TikTok

Тіна Кароль розповіла про реліз альбому присвяченого 15-річчю її музичної кар'єри та опублікувала обкладинку, на якій вона позує без одягу. На знімку можна побачити Тіну Кароль, яка повністю оголена позує на сірому фоні. При цьому зірка обрала досить незвичайну позу, за якої змогла прикрити всі інтимні місця.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У підписі до публікації Тіна Кароль розповіла про швидкий реліз "Ювілейного альбому", який складався з найпопулярніших хітів співачки і вийшов кілька років тому.

"Прем'єра! Музичний спектакль "Ювілейний альбом" складається зі знакових хітів за всю 15-річну історію кар'єри Тіни Кароль, запис яких відбувся під час її ювілейного туру. Live-виконання та мюзикловий жанр створюють атмосферу живого концерту, в якому співачка оповідає зі сцени вражаючу історію свого успіху." - написала Тіна

Публікація Тіни Кароль: Instagram
Публікація Тіни Кароль: Instagram
Публікація Тіни Кароль: Instagram

Нагадаємо, що "Видно, що закохана": Тіна Кароль показала снігову казку з несподіваною кінцівкою.

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль в екстремальній спідниці похвалилася апетитними формами.

Також ми повідомляли, що колишній Тіни Кароль втік до РФ після 10-річної роботи з красунею: "Робота, подорож чи щось інше?".