В народі існує прислів'я, що у твереого у розумі- то у п'яного на язиці". Нещодавно свій 70-річний ювілей святкував у Ізраїлі лідер гурту "Машина Времени" Андрій Макаревич. На день народження артист запросив Аллу Пугачову та Максима Галкіна.

Макаревич та Галкін відрито засудили криваву політику путіна та після початку повномасштбаного вторгнення імігрували з родинами до Ізраїлю.

Галкін та Пугачова. Фото Instagram
Галкін та Пугачова. Фото Instagram

Артисти спілкувалися та пили міцні напої прямо на сцені. під час спільного стендапу.

Вони висміяли двійників путіна та прихильника кривавої політики кремля кіркорова.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Ми так вже пожили з тобою. Навіть я застав справжнього Путіна, уявляєш? Пєсков же проговорився, що під час атаки дронів на Кремль жоден Путін не постраждав. Я думаю, якщо двійників багато, їх же десь тримають разом. Навряд чи їм дають розходитися. Є таке місце під Москвою, і вони там всі разом. І той, з яким ти зустрічався. А, ні, ми ще з тим зустрічалися", – сказав Галкін.

Андрій Макаревич. Фото Instagram
Андрій Макаревич. Фото Instagram

Російський комік також зізнався, що Алла Борисівна робила ДНК-тест, який показав, що вона на 50% полячка і ще на 50% – росіянка.

Галкін пожартував про те, що нібито такий же аналіз робив і Кіркоров та з'ясувалось, що він на 2% – північноамериканський індіанець.

Максим Галкін. Фото з Instagram гумориста
Максим Галкін. Фото з Instagram гумориста

Алла Борисівна виявилася не готовою до таких жартів і почала заспокоювати Максима із залу.

Нагадаємо, що Алла Пугачова вперше з початку війни накинулася на росіян і зізналася, що жде перемогу України: "Свобода – головне багатство".

Раніше ми повідомляли, що Софія Ротару, Лобода та Ольга Сумська стали на бік Алли Пугачової: "Не витрачайте сили...".

Так само стало відомо, що дочка Максима Галкіна взялася повчати Аллу Пугачову: "Сама собі робиш гірше".