За прогнозами астрологів, рік Зеленого Дерев'яного Дракона несе багато загроз не лише світовому порядку, а й окремих осіб.

Зокрема, на думку екстрасенсу Влада Росса, наступний рік може виявитися вкрай складним для відомої української співачки Софії Ротару.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

В інтерв'ю астролог припустив, що зірки пророкують Ротару непростий період. Рос стверджує, що останні події у житті артистки загрожують погіршенням її здоров'я. Нещодавно з'явилися сумні відомості про те, що окупанти відібрали у неї віллу в Криму.

Також Ротару неодноразово піддавали нищівній критиці та цькування в РФ через її патріотичну позицію та підтримку України під час війни, що для нас цілком логічно.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"2024 рік буде дуже складним для неї. Є ризик, що її серце не витримає всього, що відбувається”, - заявив астролог.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Хоча завжди треба пам'ятати, що астрологія не точна наука, вірити прогнозам — справа рук кожного. До того ж не все сказане може здійснитися. Прогнози астрологів з приводу долі знаменитостей слід сприймати зі здоровим скептицизмом. Адже навіть якщо такі передбачення іноді збуваються, це скоріше випадковість, аніж доказ ефективності астрології.

Нагадаємо, "чарівний ранок": напівгола внучка Софії Ротару хотіла сховати під шубою груди, але не вийшло

Як повідомляв "Знай.uа", де ховається Софія Ротару і чому не з'являється на людях: розкрито причину

Знай.uа писав, "чисто ескорт...": блогер дізнався, чим займається в США онук Софії Ротару, який втік з України