Прихильнику кривавої путінської політики Філіпу Кіркорову заборонили продавати речі відомого іспанського бренду Balenciaga по всьому світу. Компанія покарала путініста за підтримку вбивств українців.

Відповідне відео було опубліковане в Telegram-каналі "Боже, яке к*нчене".

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Кіркоров ще той модник, однак скоро йому доведеться витрачати мільйони кривавих рублів на дерев'яні лапті та ганчірки місцевого виробництва, адже відомі бренди потрохи відмовляються продавати йому одяг.

Путініст розповів, як його стилісту зателефонували з бутіка Balenciaga в Монако та повідомили про те, що йому більше не зможуть продавати речі через те, що він підтримує режим кривавого диктатора.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Ще я зателефонував своєму другу в США, попросив спробувати купити одяг у Balenciaga на моє ім'я, і там йому відмовили. З французького офісу надійшов лист із моїм прізвищем, в якому заборонили продавати мені речі. Пояснили, що це через те, що я живу в Росії і підтримую свого президента", – видав Кіркоров.

Філіп Кіркоров, фото: Instagram
Філіп Кіркоров, фото: Instagram

Він додав про те, що його начебто зовсім не зачепила ця ситуація та він може спокійно пржити без модної сумки чи майки.

"Налякали голою дупою. Ну не продаватимете ви, інші знайдуться", – заявив колишній коханець Паніна.

Однак його юристи вже готують звернення до представництва Balenciaga,про те, як могли відмовити "такій шанованій особі".

Нагадаємо, російський актор Панін розкрив, хто з російських скріпних зірок любитель чоловічих писюнів.

Раніше повідомлялося, донька "заслуженого Д'Артаньяна" Михайла Боярського поплакалася, що їй нема куди поїхати відпочити: "Чому не можна просто жити?".

Також, путініста Філіпа Кіркорова прямо на сцені відшльопав молоденький шанувальник: після викриття Паніна вже не приховує