До Нового року залишились буквально лічені дні і за приготуваннями до корпоративу, важливо не забути про подарунок своєму керівникові. Подарувати йому дійсно те, що йому сподобається, може бути непросто, особливо якщо ви влашутвались у компанію лише півроку тому.

При виборі вдалого презенту до новорічних свят, важливо дарувати якісну річ, однак не дуже дуже дорогу, щоб це не виглядало, як хабар.

Про це пишуть "Факти".

Новий рік, супермаркет, фото: Знай.ua
Новий рік, супермаркет, фото: Знай.ua

Якщо ви шукаєте, що подарувати шефу, враховуйте такі моменти:

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Не варто дарувати особисті речі: одяг, ювелірні прикраси, парфуми – якшо ви не впенвнені у вподобаннях вашого керівника.

Краще уникайте презентів, які вказують на вік. Це можуть бути, до прикладу, сувеніри з жартівливим подарунковим написом чи інше.

Подарунки друзям на Новий рік своїми руками
Подарунки друзям на Новий рік своїми руками

Обираючи вдалий подарунок, надайте перевагу якості, а не кількості. Шефу більше запам'ятається маленька брендова дрібничка, ніж якась сумка, яка зламається через декілька тижнів.

Якщо ваш керівник цінує гарний чай чи каву, сміливо вибирайте як подарунок елітні сорти цих продуктів. Краще візьміть меншу упаковку, але не економте на якості напою.

Ціни на каву. Фото: скрін youtube
Ціни на каву. Фото: скрін youtube

Чудовим подарунком також стануть речі, які доповнять інтер’єр кабінету. Чудовим варіантом буде креативна або вінтажна настільна лампа, картина або карта на стіну, барометри, термометри, іонізатори та зволожувачі повітря.

Нагадаємо, що цей колір категорично не можна одягати на Новий Рік 2024: як заслужити прихильність Зеленого Дракона за святковим столом.

Раніше ми повідомляли, що потрібно зробити всім українцям до Нового року, 2024 інакше не почнете добре

Також, ви точно не будете довго ходити магазинами: що подарувати друзям та колегам на Новий 2024 рік, список