У світі військової техніки є випадки, коли раптово з'являються несподівані подібності. На цей раз російський фронтовий службовий автомобіль, призначений для потайного пересування від безпілотних літальних апаратів (БПЛА), став об'єктом глузувань у соціальних мережах.

Зображення автомобіля, відомого як "Буханка" або УАЗ-452, привернув увагу користувачів, нагадавши їм зовні фургон відомий по фільму "Тупий і ще тупіший" - Ford Econoline 1994 року, повідомив Daily Star.

Еконолайн у фільмі став відомим як величезний фургон, перетворений персонажем Джеффа Деніелса на пересувне підприємство по догляду за собаками під назвою Mutt Cutts. Його зовнішній вигляд був змінений так, що фургон скидався на величезну собачу голову на колесах.

Російська військова машина / фото: Ugolok_Sitha/Telegram
Російська військова машина / фото: Ugolok_Sitha/Telegram

Популярні новини зараз
Графіки відключення електроенергії на 27 червня Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів Комуналка забере всю зарплату: українців попередили про перегляд одразу двох тарифів
Показати ще

Порівняння викликало веселі коментарі та пародії, підкреслюючи схожість між бойовим транспортним засобом та комедійним чином. Обговорення в соціальних мережах почали створювати аналогії, згадуючи еволюцію автомобілів і передбачаючи різні сценарії, в яких фургон зустрічає дрони чи інші несподівані ситуації.

У коментарях писали:

«Еволюція російських автомобілів: від фургона Скубі-Ду до мобільного Чубакки»

«Має досить легкозаймистий вигляд»

«Я з нетерпінням чекаю майбутнього відео, де цю штуку збиває дрон, і весь цей камуфляж спалахує, як суха ялинка»

Також ми писали, Balenciaga залишили путініста Кіркорова без модних сумок і штанців: "модника" внесли до чорного списку по всьому світу

Цікаво дізнатися, що трохи праворуч і видно "черепашку": Тіну Кароль засікли зовсім без одягу, навіть без трусиків