Молода жінка на ім'я Моллі поділилася в TikTok шокуючою новиною – її звільнили з роботи виховательки в дитячому садку після відвідин різдвяного корпоративу.

Вона оприлюднила листа від керівника закладу, в якому йшлося про її звільнення. У листі наголошувалося, що перед вечіркою Моллі обіцяла "добре поводитися", проте, на думку начальника, її поведінка "ризикує підірвати репутацію дитсадка".

Дитсадок, фото: скріншот з відео
Дитсадок, фото: скріншот з відео

Моллі звинуватили в "грубому порушенні", через що її, як співробітницю, яка перебуває на випробувальному терміні, не мали іншого вибору, крім як розірвати трудовий договір". Багато хто в соцмережах припускає, що конфлікт стався через можливе вживання алкоголю Моллі під час корпоративу, що йшов усупереч правилам закладу.

Ця ситуація викликала жваве обговорення у мережі. Багато користувачів висловлюють підтримку Моллі, вважаючи рішення про звільнення надто суворим, адже йшлося про одноразовий випадок на приватному заході поза робочим часом. На їхню думку, потрібно обмежитись попередженням чи штрафом, а не одразу розривати трудові відносини.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Репутація такого закладу бездоганна, а отже будь-які скандали зі співробітниками неприпустимі, особливо коли йдеться про вихователів.

Нагадаємо, охоронець не пустив в укриття дітей загиблого героя: опинилися на вулиці, коли над їхніми головами літали ракети

Як повідомляв "Знай.uа", віддали життя за Україну, а їх кинули у сміття: на київському цвинтарі справжній жах

Знай.uа писав, Юля Верба шокувала українців знаннями географії: "Хай далі ц*цьки показує, це краще виходить"