Відомий український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков повідомив приємну новину для шанувальників – він вирішив ще раз одружитися та побрався з коханою дівчиною.

Про зміни в особистому житті спортсмен розповів у Facebook, де змінив свій статус на "заручений".

В'ячеслав Узєлков, скріншот з відео
В'ячеслав Узєлков, скріншот з відео

"Ми разом. Нарешті ми це зробили і ми разом і до кінця”, – прокоментував В'ячеслав свої заручини.

Втім, хто саме став його обраницею та нареченою, боксер поки що тримає в таємниці та не показує навіть спільних фото. Зазначимо, що це вже не перша спроба Узєлкова одружитися вдруге. На початку 2022 року він також оголошував про майбутнє весілля, але, мабуть, йому завадила повномасштабна війна.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Для В'ячеслава цей шлюб стане другим. Раніше 22 роки він був одружений з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською, з якою розлучився в 2018 році зі скандалом. У колишнього подружжя двоє спільних дітей, але відносини між ними залишаються напруженими.

В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram
В'ячеслав Узєлков, фото: Instagram

"Розуміння, любові та поваги вам до кінця життя!", "Дай Бог, щоб була повага та згода в сім'ї та в сім'ї на довгі та щасливі роки разом", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, що зрадниця Марченка його кума: "Ближче немає"

Як повідомляв "Знай.uа", з Іриною Білик - все: Дима Коляденко шукає нове кохання і одночасно "зустрічається" з двома

Знай.uа писав, "Є ризик, що серце не витримає": астролог здивував прогнозом про Софію Ротару у 2024 році