Відомий український шоумен та телеведучий "ЖВЛ" Тимур Мірошниченко та багатодітний батько зізнався про те, що вони зараз із дружиною Інною на шляху всиновлення четвертої дитини.

Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Тімур активно спілкується зі своєю аудиторією у соціальних мережах і нещодавно запропонував своїм підписникам поставити йому питання, які їх цікавлять.

Тимур Мірошніченко, фото з instagram
Тимур Мірошніченко, фото з instagram

У шоумена, зокрема, запитали про те, чи не планують вони разом із дружиною взяти ще одне дитя.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити
Показати ще

З'ясувалось, що багатодітна родина вже стоїть у черзі на курси усиновлювачів.

Тімур Мірошниченко. Фото Instagram
Тімур Мірошниченко. Фото Instagram

Тімур щиро сподівається, що у наступному році його родина буде складатися із 6 осіб.

"Не просто хочемо, а діємо. Уже декілька місяців у черзі на курси всиновлювачів (Так, це наше шикарне законодавство змушує нас протягом року вдруге їх проходити). Але ми впевнені, що 2024 року це обов'язково станеться і нас буде вже шестеро!", – зізнався Мірошниченко.

Тімур Мірошниченко. Фото Instagram
Тімур Мірошниченко. Фото Instagram

Ведучий також зазначив про те, що вони планують всиновити саме дівчинку, адже у них в родині двое хлопчиків, а Мія хоче собі сестричку та подружку.

"Дівчинку! Мія просто вимагає. Бо каже, що несправедливо: Марко спить з Марселем у кімнаті, я з Інною, а вона – одна. І говорить про сестричку так, ніби вона вже є, але просто поки не вдома", - поділився багатодітний татусь.

Тімур Мірошниченко. Фото Instagram
Тімур Мірошниченко. Фото Instagram

Нагадаємо, "Працюю на 5 роботах": Тимур Мірошніченко розповів про свій заробіток

Як повідомляв "Знай.uа", "У вас же ракова пухлина": Інна Мірошніченко розповіла, як її шокували лікарі

Знай.ua писав, "50 тисяч євро за новонароджену дитину": ведучий Тимур Мірошниченко розповів як заробляють гроші на сиротах