Легендарного бразильського футболіста Дані Алвеса, який у складі "Барселони", "Ювентуса" і ПСЖ свого часу отримав чимало титулів та трофеїв, звинувачують у фізичному насильстві.

Колишній гравець перебуває під вартою без права внесення застави у в'язниці Барселони.

Дані Алвес, фото: Instagram
Дані Алвес, фото: Instagram

Нагадаємо, що 38-річного Дані Алвеса було затримано у січні цього року за звинуваченням у зґвалтуванні молодої жінки в одному з нічних клубів Барселони. Спочатку футболіст усе заперечував і заявляв, що нібито взагалі не знайомий із потерпілою. Пізніше він змінив свідчення та стверджував, що інтимний контакт був за взаємною згодою.

Проте адвокати жертви наполягають, що Дані Алвес вчинив злочин і має понести суворе покарання. Вони вимагають для футболіста 12 років позбавлення волі, а також компенсації моральної шкоди у розмірі 150 тисяч євро.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Дані Алвес, фото: Instagram
Дані Алвес, фото: Instagram

Зі свого боку прокуратура оцінила злочин дещо менш суворо і проситиме для підсудного 9 років ув'язнення.

Справу Дані Алвеса розглядатиме суд Барселони з 5 по 7 лютого 2024 року. Якщо звинувачення підтвердяться та гравця визнають винним у зґвалтуванні, це фактично означає завершення його кар'єри на дуже сумній ноті, адже тюремний термін може вимірюватись багатьма роками.

Нагадаємо, легенду київського "Динамо" паралізувало прямо перед Новим Роком - але він зміг грати далі

Як повідомляв "Знай.uа", зірка ПСЖ вийшов з 2-місячної коми і хоче повернутися в команду: "Лікарі врятували мені життя"

Знай.uа писав, зірка Манчестер сіті "вибухнув": у всьому вина арбітра