Економія – корисна річ, проте американська родина перетворила це на культ.

Відповідне відео було опубліковано на ТікТок-порталі tele_kot. На ньому показано молоду родину Коффманів, яка намагається на всьому заощаджувати. Так Анжела повідомляє, що не хоче витрачати гроші на туалетний папір, адже замість нього можна використовувати звичайні ганчірки. При цьому вони використовують понад п'ять років.

[quote author=""]"Я нарізаю серветки, вони нам служать замість паперу. Під кошиком невелике відерце, куди складаються використані туалетні ганчірки. Потім я їх пере: висипаю в машину, торкатися руками не потрібно. Ми належимо до середнього класу та заробляємо достатньо грошей. Навіщо влазити в борги заради туалетного паперу?», - повідомила вона.

@tele_kot

#жуткаяэкономия #видео #телевидение #телепередача #жадные #скупые #телешоу #трешшоу #экстримальнаяэкономия

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще
♬ оригинальный звук - tele_kot

Зазначимо, що передплатники не оцінили ощадливість жінки. Більшість із них розкритикували такий підхід.

"Цікаво чому вона стирає в пральній машинці, хіба руками випрати не економніше?"; "Зекономлені гроші малої витратить на психолога"; "Навіщо вона губи помадою нафарбувала ,дешевше буряком", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що жінка пила тільки "Bubble tea" і лікарям довелося дістати 300 каменів з її нирок.

Раніше ми повідомляли, що жінка раптово померла, а її чоловік взяв у руки лопату: нагадують 6 тисяч дубів.