Відома українська ясновидяча Софія Сім'янишин заявила, що російський кривавий диктатор володимир путін все ще живий, але це ненадовго. Прозора з Прикарпаття Софія Сім'янишин розповіла, коли закінчиться час для російського диктатора Володимира Путіна.

Про це Софія розповіла в інтерв'ю українській журналістці Оксані Радіоновій.

Софія Сім'янишин, скріншот: YouTube
Софія Сім'янишин, скріншот: YouTube

"Це чистий представник сил зла на планеті і душа його чи сутність була виявлена ​​вже у фізичному світі як Ірод, який у самому зародку хотів задушити християнство... Також він втілювався в Калігулу, це страшний був тиран... Тобто ця людина завжди жадав багато крові. Ось такими енергіями працює і живе ця істота, — каже провидиця.

володимир путін, скріншот: YouTube
володимир путін, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Курс долара кине у розпач: вже затвердили Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

У той же час, майстер родових практик вважає, що якщо Путін взагалі ще живий, то це ненадовго.

"Це вже його кінець. Я більше скажу... 99-го року було проведено спеціальний ритуал на його удачу. Він такими речами давно цікавився, бо люди, які при владі, прагнуть абсолютної влади, і вони хочуть якимось чином собі допомогти, у духовному світі отримати підтримку вищих сил... Цей ритуал був на певний термін, цей термін дії вже закінчився, – підсумувала Софія Сім'янишин.

Нагадаємо, "Переможемо, проллється багато крові": карпатський мольфар відповів, коли закінчиться війна.

Раніше повідомлялося, "Є сила та надія": таролог розповіла, чи варто чекати Різдвяне диво на фронті.

Також, у Маріуполі показали, як окупанти осквернили місто – ніколи такого жаху не було.