Популярна українська акторка, зірка шоу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук, яка обожнює піднімати настрій своїм шанувальникам яскравими жартами, вирішила поділитись своїм досвідом юних років. За її словами, історії зі студентських років – те, що неможливо забути. Хоча деякі, можливо, їй і хотілося б викреслити із життя.

Однак далеко не всі історії треба забувати, хоча б заради того, щоб через час над ними посміятися.

Однією з таких кумедних історій Анна Саліванчук поділилася в ефірі одного із розважальних телевізійних шоу, де команда "жінок" змагається з командою "чоловіків", відповідаючи на різні запитання або виконуючи завдання.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

"У студентські роки потрібно було за щось жити. Мені хотілося добре одягатися і смачно їсти, тому я багато працювала вдень, звичайно, вчилася, а вночі та вранці перед навчанням працювала. Був у біографії період, коли я одночасно працювала у сексі по телефону та на релігійному каналі. Вночі я казала: "Так, я торкаюся твоїх сідниць!" А вранці йшла на озвучку і говорила: "Доброго ранку! Сьогодні свято Пресвятої Богородиці!" Було таке у моєму житті. Але не бачу в цьому нічого поганого, адже я чесно заробляла гроші", – розповідає зірка.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Акторка зізнається, що ніколи не відмовлялася від роботи і не лінувалася. Вона хотіла розвиватися та активно будувала свою кар'єру.

"Я дуже багато працювала в масовках. Потім був період, коли сама набирала масовку, працюючи в рекламних агентствах. І в цей час починала зніматися в кіно, — розповідає Аня Саліванчук.

Нагадаємо, "Деякі тварини": "колишній" Дорофєєвої Позитив зізнався, чи ліз до нього Кіркоров заради інтиму.

Раніше повідомлялося, хлопчик, який вижив після ракетного удару, отримав благословення від Папи Римського.

Також, "Повністю облазить шкіра": Ганна Саліванчук показала, що відбувається з її 3-річним сином через тяжку хворобу.