Ганна Саліванчук — відома українська актриса, яка часто викладає будь-які публікації на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 260 тисяч людей.

Наразі вона розповіла про неприємні наслідки скарлатини у її 3-річного сина Микити. У Instagram зірка показала, як у хлопчика після хвороби почала облазити шкіра на руках.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram Stories
Анна Саліванчук, скріншот: Instagram Stories

За словами Ганни, Микита захворів у листопаді, а зараз йому вже набагато краще. Однак після перенесеної скарлатини у малюка виникло несподіване ускладнення.

"Зараз покажу вам, що сталося з Никитиними руками після скарлатини. Повністю облазить шкіра. Просто облазить, як шкірка з банана”, - заявляє актриса.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Втім, за її словами, такі наслідки цього захворювання є нормальним явищем. Однак зараз Микиті потрібен ретельний догляд за шкірою рук та зволожуючі креми чи мазі.

"Я шокована, але це нормально після скарлатини. Треба мазати кремом чи бепантеном”, - наголосила Саліванчук.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram Stories
Анна Саліванчук, скріншот: Instagram Stories

У жінки двоє дітей - 7-річний Гліб і Микита. Вона одружена з Олександром Божковим, продюсером та нардепом від партії "Слуга Народу".

Нагадаємо, Андрій Хлівнюк звернувся до колег, які не створені для війни: "Вчіть історію!"

Як повідомляв "Знай.uа", українські блогери Ганна Алхім та Микола Заліпуха просувають новий серіал з країни боліт: "Як мінімум соромно"

Знай.uа писав, "виходь за мене": Макс Барських зробив Наді Дорофєєвій пропозицію прямо перед Кацуріним