Українська співачка, дружина Мишка Кацуріна та тренерка "Голосу країни-13" Надя Дорофєєва розповіла про найдивніший подарунок, який їй дарували шанувальники. Вона зізналась, що любить носити речі, які отримує від них.

Про це вона розповіла на сторінці свого лейблу в Instagram.

Надя Дорофєєва, скрін: Youtube
Надя Дорофєєва, скрін: Youtube

Артистка зізіналася, що шанувальники дуже часто дарують їй круті речі, однак найчастіше за все вона отримує прикольні пари шкарпеток. Надя дуже цінує комфорт і любить щоб її ніжки були завжди в теплі.

"Вони просто круті. Найчастіше — це шкарпетки. Всі знають, що я дуже люблю, коли ноги в теплі. І мені постійно їх дарують. Єдине, на що я натякаю, що мені подобаються однотонні. Фан-клуб взагалі став такі круті подарунки дарувати. І речі, які я реально ношу", — розповідає Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото Instagram
Надя Дорофєєва. Фото Instagram

Вона розповіла про те, що фани їй даруюють речі, які вона дійсно любить носити. Це зокрема можуть бути одяг із вишивкою чи речі ручної роботи.

Зірка вирішила зізнатися про найдивніший подарунок, який отримувала від своєї аудиторії.

"З дивного — щіточка для пупка. Це було цікаво", — посміялася Надя.

Нагадаємо, що з Дантесом не вийшло, але Кацурін "зміг": Надя Дорофєєва з чуток вагітна.

Раніше ми повідомляли, що Михайло Кацурін дуже дивно оцінив Надю Дорофєєву: "Це троянда б і ренесанс".

Також, красень-воїн ЗСУ довів Дорофєєву до сліз, поки Кацурін на це не здатний: "Зайшли в пекло"