Українська співачка Маша Фокіна розповіла про важливу подію у своїй родині – її син Габріел святкує 5-річчя.

З цієї нагоди артистка присвятила хлопчику емоційне повідомлення у соціальній мережі Instagram, опублікувавши рідкісні фотографії.

Маша Фокіна, фото: Instagram
Маша Фокіна, фото: Instagram

"З днем ​​народження, наш маленький хлопчик! Ось і твій перший ювілей. Ти ніби ще такий маленький, але водночас такий дорослий”, - зазначила артистка.

Вона відзначила кмітливість, розум сина, його активність, доброту та вміння стояти на своєму. Адже за 5 років він встиг багато чого навчитися та пізнати цей світ. Також Фокіна показала, як зустріла цей день разом із Габріелем – вони, як виявилось, добре провели час. Для того, щоб добре відпочити, вони вирушили до музею ілюзій.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"Ми хочемо, щоб твоє дитинство було найкращим, щоб ти був щасливий, щоб нарешті повернувся до Києва, в якій ти так мрієш поїхати", - побажала синові Фокіна.

Маша Фокіна, скріншот: Instagram Stories
Маша Фокіна, скріншот: Instagram Stories

Маша Фокіна, скріншот: Instagram Stories
Маша Фокіна, скріншот: Instagram Stories

Незважаючи на складні часи, співачка намагається оточити сина турботою, любов'ю та подарувати йому гарне дитинство. І це справді найкращий подарунок для маленького хлопчика.

Нагадаємо, Маша Полякова накинулася на невисоких українок через те, що вони відбирають у неї хлопців: "Навіщо вам баобаб"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва розповіла про дивовижний подарунок від шанувальників: "Було цікаво"

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва зізналася в тому, як її принижували колишні: "Боялася заснути з хлопцем у ліжку"