Співак Павло Зібров дав досить відверте інтерв'ю, в якому розповів про свій життєвий шлях, включаючи дитинство та смерть батька.

Він згадав рідний Остолопівський маєток у Рівненській області, де минули його дитячі роки. Там був чудовий сад з яблунями, грушами та сливами. Хлопчик любив гуляти мальовничою долиною, ловити рибу у ставку. А ось ходити в садок йому не подобалося.

Павло Зібров, фото: Знай.ua
Павло Зібров, фото: Знай.ua

Коли Павлу виповнилося 9, помер його батько – сильна і працьовита людина, яка була професіоналом у 36 робітничих професіях. Він підробляв у селі м'ясником, зарізуючи свиней на замовлення. Але після здачі крові у сільській лікарні, в РФ, заразився сепсисом через брудний медичний інструментарій. За кілька днів чоловік помер.

"Він був відомим донором – він здавав раз, там, на три-чотири місяці. Він не міг не здати кров, бо треба було здати. Це організм у нього просив. Він поїхав до Липецької області, до мами і здав кров у селі в амбулаторії. І, мабуть, поганий шприц був. Його там заразили”, - розповідає Зібров.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

Хлопчик ще не усвідомлював втрати, адже сподівався, що тато повернеться. Згодом Павло та старший брат були змушені швидко подорослішати – допомагати мамі по господарству, взяти на себе чоловічі обов'язки. Незабаром Зібров розповів досить "забавну" і не дуже історію про батька, наголосивши, що чоловікові доводилося довго сидіти у в'язниці.

Коли його батьки поїхали до РФ, на Батьківщину батька, повідомити про весілля, його заарештували на 10 років "за надання допомоги злодіям", які вкрали в селі корову. І мати чекала на нього з в'язниці всі ці роки.

Нагадаємо, "не могла зрозуміти, що відбувається": Тоня Матвієнко зізналася, чи засмутила її поява зрадників-"Кроликов" на маминому похороні

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва розповіла про дивовижний подарунок від шанувальників: "Було цікаво"

Знай.uа писав, Даша Астаф'єва зізналася в тому, як її принижували колишні: "Боялася заснути з хлопцем у ліжку"