Блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі оприлюднив інформацію про особисте життя відомої української співачки Насті Каменських.

За його словами, нещодавно Настя зав'язала нові романтичні стосунки, проте продовжує підтримувати зв'язок із своїм офіційним чоловіком, продюсером Потапом.

Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram
Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram

Беспалов стверджує, що Каменських маніпулює Потапом, говорячи, що він зруйнував її життя та кар'єру, тому зараз має фінансово підтримувати співачку. Настя прагне здобути престижну премію Latin Grammy, і, на думку блогера, готова на все заради цієї мети.

"Такі люди, як Каменських, потім і отримують такі нагороди. Тому що вони підуть на все у своєму житті, щоб отримати це Греммі. У той же час, Настя отримує фінансування від Потапа та приємні бенефіти від чоловіка серця”, - заявляє блогер.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Звичайно, зараз важко перевірити правдивість тверджень блогера. Можливо, він просто намагається привернути увагу до гучних заяв. До того ж, наприкінці він додав...

Настя Каменських. Фото Instagram
Настя Каменських. Фото Instagram

Інформація про особисті стосунки зірок завжди цікавить публіку. Настя Каменських лише один раз прокоментувала ситуацію, нещодавно, в гостях на шоу у Євгена Клопотенка. Вона зазначила, що між нею та Потапом досі кохання.

Нагадаємо, Настя Каменських змогла зізнатися, де ховається, Потап підтримав: "Від деяких я плачу"

Як повідомляв "Знай.uа",трохи праворуч і видно "черепашку": Тіну Кароль засікли зовсім без одягу, навіть без трусиків

Знай.uа писав, Андрій Бідняков тонко посміявся над Потапом: бізнес-класом у Миколаєві