Михайло Мудрік — відомий український футболіст, зірка "Челсі", хлопець, який нещодавно розчарував своїх фанатів одним дуже недоречним вчинком у ході повномасштабної війни проти окупантів.

З'явилися чутки, нібито він зустрічається з росіянкою Віолеттою Грачової. Про це говорять їхні дії у соціальних мережах.

Михайло Мудрік, фото: Instagram
Михайло Мудрік, фото: Instagram

Марина Трубіна, дружина португальської голкіпера "Бенфіки" Анатолія Трубіна, прокоментувала чутки. Вона заявила, що чула про це, але не вважає за потрібне їх обговорювати чи коментувати.

"Я навіть не знаю, що сказати з цього приводу. Вважаю, що це життя людини. Якщо вона його вибрала – це його шлях. І копатися в цій брудній білизні я точно не буду. Якщо йому нормально, якщо він так хоче, будь ласка. Але щось говорити, вигадувати я навіть не хочу», - заявила вона.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ця позиція видається цілком правильною. Адже особисте життя будь-якої публічної персони має залишатися виключно її справою. Однак залишається питанням, чому вибір ліг саме на росіянку. Однак, швидше за все, те, що здавалося чутками, може бути правдою, знову ж таки, через публікації в Instagram.

Нагадаємо, зірка збірної України Михайло Мудрік "підкотив" до росіянки в Парижі: "Зустрінемось на мосту"

Як повідомляв "Знай.uа", військкоми почали "пакувати" навіть футболістів - головний тренер одного з клубів розкрив правду

Знай.uа писав, "слід заарештувати": колега зірки збірної України зробив те, чого від нього ніхто не очікував