Популярна українська співачка, зірка багатьох телевізійних та мережевих шоу Настя Каменських повернулася з Майамі до рідного Києва та взяла участь у кулінарній програмі "Пекельні муки". Тут Настя розповіла провідному Євгену Клопотенко, що за останній рік її вага дуже змінилася.

Виконавиця вирішила не приховувати, що встигла набрати кілька "зайвих " кілограм. Однак це її зовсім не бентежить.

Про це стало відомо завдяки ефіру програми "Пекельні муки", який вже доступний для перегляду в мережі YouTube.

Настя Каменських, скріншот: YouTube
Настя Каменських, скріншот: YouTube

"Я одужала нормально. Але не хвилююся через цю ситуацію, бо дуже гарно виглядаю. Більше того, з такою вагою я полюбила себе на 100%. Раніше була сухенькою, зараз же прийшло розуміння, що раніше себе "насилувала". У мене був надзвичайний режим, п'ятиразове харчування”, – зізналася Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Настя Каменських, скріншот: YouTube
Настя Каменських, скріншот: YouTube

Популярна співачка ще додала, що зараз намагається дотримуватися здорового харчування. Вживає мало калорій, їжа у неї збалансована.

"Наприклад, на сніданок - складні вуглеводи, а перекус - білок від яйця. Обід у мене о першій годині дня. Далі клітковина, це можуть бути курка і трішечки гречки. Останній прийом їжі – білок у вигляді риби чи курки, салат”, – каже Настя Каменських.

Нагадаємо, Настя Каменських та Потап — усе? Блогер розкрив таємницю зіркової пари після всіх скандалів.

Раніше повідомлялося, Настя Каменських змогла зізнатися, де ховається, Потап підтримав: "Від деяких я плачу".

Також, "Взагалі начхати на те, що в Україні": блогер розповів, як Потап чилить з "хорошими російськими" в Дубаї.