Високосний рік Зеленого дерев'яного Дракона Стартує 10 лютого 2024 року. Його покровитель символізує собою владу, силу, відродження з тліну, неймовірну силу вогонь і протистояння трьох основних гравців на світовій арені.

Пам'ятаємо, що Дракон, хоч і втілює в собі чоловічу енергію, виглядає жахливо і, згідно з міфологією, постійно вимагає жертв, але все ж таки є все частіше в образах помічників, людей-лідерів і борців за колективну свободу.

Рік Дракона - арт, скріншот: YouTube
Рік Дракона - арт, скріншот: YouTube

Гороскоп для Овна на 2024 рік

Рік Зеленого Дракона вимагатиме від Овнів великої напруги та концентрації уваги навіть у повсякденних дрібницях. Це буде необхідно як у професійній діяльності, так і у звичайному житті. Втім, Овну не звикати — цей знак завжди і всім звик йти до кінця. У новому році Овнам доведеться повною мірою виявляти свою розважливість, вгамувавши зайву гарячість. Особливо це знадобиться в особистих стосунках — там не все складеться гладко. Втім, Дракон прихильний до Овнів, які наполегливо працюють над собою. Вам може перешкодити гординя, але 2024 рік — найкращий час для того, щоб нарешті її перемагати.

Гороскоп для Тельця на 2024 рік

В особистих справах прогноз для Тельців на 2024 рік неоднозначний. Низка конфліктів у них перемежуватиметься зі світлими смугами довірчих і бажаних взаємин. В цілому, рішучість і сміливість — не найхарактерніші риси Тельця — в новому році вийдуть на перший план. Наполегливість у побудові кар'єри, розкутість у спілкуванні з вищим начальством, доброзичливість до своїх близьких стануть ключиком, що відкриває найпотаємніші двері. Запам'ятайте — не слід покладатися на допомогу з боку, успіх прийде, тільки якщо робити все самому!

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гороскоп для Близнят на 2024 рік

Весь рік вам доведеться наполегливо працювати, але результат винагородить всі очікування і зусилля. Фінансове становище все буде стабільним, але вам постійно хочеться більшого. Під впливом Зеленого Дракона багато Близнят виявлять свої креативні ідеї, а також приховані досі творчі здібності. Все це дасть можливість вирватися вперед, стати знаменитим і збільшити свій добробут. Найважливішими періодами наступного року стануть весна і літо — саме тоді у Близнюків буде хороший шанс розкрити свій потенціал.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Гороскоп для Раків на 2024 рік

Наступний рік стане для Раків вирішальним - їм нарешті надасться можливість змінити роботу, обстановку або навіть місце проживання. Запасіться сміливістю, безрозсудністю і відвагою — такий шанс випадає вашому знаку не часто, тому не бійтеся змінюватися. Але пам'ятайте проти вас буде грати ваша імпульсивність, що зазвичай заважає будувати нормальні відносини.

Гороскоп для Левів на 2024 рік

З перших днів року Зеленого Дерев'яного Дракона Лев перебуватиме в передчутті великих справ, які він обов'язково виконає. Він плекатиме відразу кілька планів продовження кар'єри, почне будувати грандіозні проекти в бізнесі, чекати приємних і дуже знаменних подій в особистому житті. Завдяки тому, що Леви завжди готові до активної роботи, багато хто з його планів обіцяє стати реальністю ще задовго до закінчення року.

Гороскоп для Дів на 2024 год

У новому році все складеться для Дів, в цілому, вдало. Якщо не пасувати перед труднощами і не боятися, то практично всі їх починання і мрії здійсняться. Друга половина року принесе проблеми з друзями та несподівані претензії фінансового характеру. При невдалому збігу обставин вирішувати складності, що виникли, доведеться довго — можливо, і в 2025 році.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Гороскоп для Терезів на 2024 рік

Для Терезів рік Зеленого Дерев'яного Дракона стане важким випробуванням. Справа не в кількості проблем, а в самих Терезах — їх нерішучість і боязкість у прийнятті важливих рішень зіграє з ними в новому році злий жарт. Терези ризикують залишитися не у справ, якщо так і продовжать ховатися за чужою спиною і боятися вступити в сутичку з неприємностями. Втім, є й гарні новини — самотнім Терезам у другій половині року чекає приємна зустріч зі своєю половинкою. Не пропустіть свій шанс!

Гороскоп для Скорпіонів на 2024 рік

2024 рік обіцяє стати для вас багатим на нові відкриття та події, як хороші, так і погані. Бурхливий потік нових справ і завдань може приховати Скорпіонів з головою — не губіться, тримайтеся на плаву, контролюйте кожен свій крок, і тоді ваше життя заграє новими фарбами, і віддача від звершень перевершить найсміливіші очікування. Рік буде багатий на переїзди і зміни (не завжди за вашим бажанням), а його кінець стане початком нової віхи у вашому житті - готуйтеся!

Гороскоп для Стрільців на 2024 рік

Ну що тут сказати — це ваш рік! Стрільці з лишком користуватимуться всіма матеріальними бонусами і вигодами минулого року, якщо правильно побудували своє життя і роботу. Їм належить продовжити свої зусилля з побудови кар'єри, і дуже важливо бути не менш активними і цілеспрямованими, щоб не розгубити все хороше. У Новому 2024 році Стрільці зможуть влаштувати і своє особисте життя, всі труднощі і проблеми будуть вирішуватися на подив успішно і швидко.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Гороскоп для Козорогів на 2024 рік

Перша половина року буде успішною для цього знака. Ви затребувані, багато і плідно працюєте, і результат праці приносить відчутний прибуток. На переломі року будьте обережні — на вас чекають конфлікти на роботі, з'являться нові суперники, а керівництво почне виявляти невдоволення. Це може стати причиною звільнення і пошуку нової роботи, але перед прийняттям такого рішення подумайте гарненько — негаразди можуть затягтися. В особистому житті на вас чекають бурхливі сварки, розриви і переживання. Козорог чекає важкий кінець року, і лиш сильні духом особистості зустрінуть його в всеоружии.

Гороскоп для Водоліїв на 2024 рік

У першій половині року успіхи в особистому житті і справах супроводжуватимуть Водоліїв. Везти буде не тільки в дрібницях, але і по-крупному. Розвивайте свій успіх, не бійтеся ризикувати і діяти — це ваш час! Думки про одруження або заміжжя почнуть приходити в голову особливо часто — і тільки від вас залежить, яке давати їм продовження. Проте вже влітку почастішають стресові ситуації на роботі. Намагайтеся більше часу проводити з улюбленими і рідними це допоможе мінімізувати шкоду від робочих негараздів. Восени на вас чекають наговори і плітки на роботі — постарайтеся суперникам давати якнайменше приводів для цього.

Гороскоп для Риб на 2024 рік

На вас чекає відповідальний і дуже непростий рік. Перша його половина буде не надто складною в робочому плані, але і менш плідною. Егоцентрична поведінка Риб може викликати конфлікти з оточуючими людьми, ви ризикуєте втратити вагу і повагу. Але для Риб залишатися в одиночку не вигідно, тому вони повинні трохи зменшити свої театральні витівки, щоб добре спрацювати з колегами. Не завжди спокійним буде сімейне життя, але все якісно зміниться до кінця 2024 року. Саме тоді Риби стануть справжніми главами сімей, які опікуються близькими і за все відповідають.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Нагадаємо, що дівчата цих знаків Зодіаку точно вийдуть заміж за мільйонера: готуйте весільну сукню вже зараз .

Раніше ми повідомляли, що навіть собі вони не довіряють: знаки Зодіаку, які майже ніколи не повертають борги.