Олена Шоптенко розповіла, як відзначила своє 35-річчя, та подякувала своїм старим друзям, новим незнайомим вже друзям та передплатникам за привітання та теплоту.

Дівчина розмістила фото з тортиком на своїй сторінці в Instagram і розповіла, що із сином у Відні прохворіли весь день народження, але друзі та шанувальники охопили її теплом і щирістю привітань, тож дівчина запам'ятає цей день назавжди.

Олена Шоптенко, фото: Instagram
Олена Шоптенко, фото: Instagram

Незважаючи на те, що у свій день народження ми з сином хворіли та пролежали вдома, цей день запам'ятається найбільше. Тому що його таким зробили люди — рідні, найближчі друзі, нові знайомі, які вже стали друзями і ви, дорогі передплатники. Люди – найцінніше, що є у житті. І мені дуже вдалося мати таких, як ви у своєму! - написала Шоптенко.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

У коментарях продовжили вітати дівчину з днем ​​народження.

"З Днем народження, Оленка!! Одужуй", "Нехай новий рік подарує тільки радості", "Вітаю Вас з Днем народження, будьте здорові, бережіть себе!", "Бажаємо мирних ранків і тільки хороших новин!", - написали шанувальники.

Олена Шоптенко, коментарі. Фото: Instagram
Олена Шоптенко, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, що так не кружляв і Зеленський: Олена Шоптенко з "Танці зі зірками" забулася з чоловіками.

Раніше ми повідомляли, що перевела в інший сад: Олена Шоптенко про важку адаптацію сина.

Так само стало відомо, що Алена Шоптенко з "Танці зі зірками" роздяглася до трусів: "Такий собі".