Українські глядачі готуються до запуску нового комедійного проекту, що обіцяє стати яскравою подією. "Якщо чесно", телесеріал, що виходить на каналі "ТЕТ", зібрав відомих акторів в одному проекті та обіцяє шанувальникам комедійного жанру незабутні моменти.

Головні герої серіалу, зіграні Дар'єю Петрожицькою та Ігорем Ласточкиним, є закоханою парою, чиї стосунки тільки недавно почалися. Однак, як обіцяють творці проекту, персонажі мають пройти через безліч випробувань, перш ніж досягти істинного щастя.

Серіал "Якщо чесно" / фото: Телеканал ТЕТ
Серіал "Якщо чесно" / фото: Телеканал ТЕТ

Актори Станіслав Баклан і Наталія Кленіна теж тут не випадково – вони зіграють батьків одного з головних героїв, додаючи в проект свою порцію видовищності, що вже полюбилася.

Популярні новини зараз
Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Одним із несподіваних та яскравих елементів сюжету стане поява уявних друзів головних героїв. Назви персонажів, такі як "Черговий косяк", "Серйозний чол", "Сцикло", "Внутрішній Бандерас", "Жіноча хитрість" і "Меркантильна баба", говорять про те, що на глядачів чекають незвичайні історії та непередбачувані повороти.

Режисери та актори, пов'язані з проектом, обіцяють захоплюючі історії, заряджені позитивом та несподіваними ситуаціями. Прем'єра запланована на 15 січня, і українські глядачі вже з нетерпінням очікують, що ховається за цими персонажами та новими історіями.

Крім того, ми писали, новий сезон легендарного серіалу "Доктор Хто" вийде наступного року: у мережі опублікували офіційний трейлер

Як повідомляв Знай.ua, зірку "Паразитів", які виграли "Оскар", знайшли мертвим у машині: перед цим був скандал

Також портал Знай.ua писав, що в серіалі Netflix композитора з українським корінням назвали "російським ортодоксальним євреєм"