Молода дружина відомого українського співака Віктора Павлика Катя Репяхова поділилася дуже сумною новиною зі своїми передплатниками про стан здоров'я батька її дитини напередодні новорічних свят. З'ясувалося, що артиста було госпіталізовано.

Катерина утрималася від розголошення подробиць про перебування коханого у лікарні. Але показала, що він лежить під крапельницею.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Каті Репяхової в мережі Instagram.

Дружина співака спочатку поширила загадкову інстаграм-сторіс, де зазначила, що переживає власну трагедію та додала, що вона знала, що так станеться.

"Поки країна переживає таке лихо, я переживаю свою трагедію. Не дарма у мене була така тривога на душі, інтуїція мене ніколи не підводила", – наголосила Репяхова.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

Згодом Катерина опублікувала чорно-біле фото чоловічої руки, що лежить на лікарняному дивані. Ймовірно, що на фотографії було знято саме Віктора Павліка.

"Інакше уявляла собі кінець року. Бережіть себе. Зустрінемось вже в новому році", – додала блогер.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram
Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що після обстеження влітку співак дізнався, що йому загрожує раптова смерть. Як виявилося, знаменитість народився з пороком серця: один із його клапанів із віком зіпсувався, тому Павліку порадили зробити операцію щодо його заміни.

Спочатку хірургічне втручання було заплановане на осінь, але артист вирішив відмовитись від процедури. У той же час, його дружина переконана, що операцію все ж таки необхідно провести.

Нагадаємо, Катя Репяхова показала ту частину життя з Віктором Павліком, про яку мало хто знає: "Найдорожче за все...".

Раніше повідомлялося, Катя Репяхова відкрила українцям таємницю свого шлюбу з Віктором Павліком: "Через силу живу".

Також, дружина Павліка Репяхова зізналася, що її син досі має проблеми: "Без ліків".