Відомий український хореаограф Амадор Лопес розповів про те, із ким зараз живе під одним дахом. Вона дуже любить із ним гуляти, їісти вітаміни та підтримує артиста у важкі часи.

Про це він розповів у шоу Євгена Клопотенко "Пекельні борошна".

Амадор Лопес, фото із соцмереж
Амадор Лопес, фото із соцмереж

Амадор поділився про те, що друзі подарували йому свинку, яку він назавав Матильдою. Його домашня улюблениця швидко виросла та зараз артист дуже любить проводити із нею свій час.

Вона на відміну від своїх родичів чистоплота вегітаріанка, яка полюбляє їсти каші із фруктами і овочами.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Він зізінається, що його свинка підвищує його емоційний стан у важкі дні.

"Вона була 1,5 кг, коли друзі подарували її, зараз вона важить 45 кг. Вона дуже чистоплотна, знає команди. Ми гуляємо на вулиці. Вона їсть каші, фрукти, овочі", - поділився хореограф.

Свинка Амадора Лопеса. Фото скріншот з Youtube
Свинка Амадора Лопеса. Фото скріншот з Youtube

Ще до початку повномасштабного вторгнення Амадорр отримав українське громадянство, на яке чекав більше 20 років.

Зараз він активно виступає на благодійних концертах та збирає кошти, які прискорюють нашу Перемогу.

Раніше ми писали про те, що харизматичний Амадор Лопес залишився на мілині і збирав копійки: "Не міг навіть купити продукти"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Валевська після розлучення зізналася у почуттях до зіркового колеги: "Люблю цього хлопця"

Також портал Знай.ua писав, що Амадор Лопес розповів, як виявився на дні: "Не було можливості купити продукти, колектори приходили додому"