Відома українська тренерка та зірка "Зважених та щасливих" Аніта Луценко розповіла про те, як знизити шкідливий вплив алкоголю на наш організм. Вона назвала дози спиртного, які не варто перевищувати, щоб не "помирати" на наступний день у ліжку.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Аніта Луценко. Фото Instagram
Аніта Луценко. Фото Instagram

Тренерка попереджає про те, що не існує безпечної дози алкоголю, а тому всі спиртовмісні напої будуть шкодити вашому здоров'ю.

Також алкоголь заважає нам схуднути, адже порушує режим та дисципліну. Вживаючи такі напої ми зазвичай багато їмо і порушуємо дієту. Також ви наврядчи після гучного застілля підете до залу, адже організму і без того буде важко.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Алкогольне отруєння, фото medlux
Алкогольне отруєння, фото medlux

Вона розпвіла, що є міжнародні рекомендації, скільки можна пити жінкам і чоловікам на добу.

Допустимі норми споживання:

Для жінок 3 дрінка/день чи 7 дрінків/тиждень
Чоловіки 4 дрінка /день чи 14 дрінків/тиждень

1 дрінк=
150 мл вина
300 мл пива
40 мл горілка, віскі,ром

алкоголь, фото Pxhere
алкоголь, фото Pxhere

Із організму алкоголь виводиться до 3-х днів. В залежності від дози і ваги.

Тренерка додає, що для того, щоб на наступний день після застілля себе добре почувати, можна використовувати маленьку хитрість.

Можна чергувати одну склянку вина чи шампаньскоого із склянкою чистоої питної води. Так ви будете споживати вдвічі менше алкоголю.

Нагадаємо, що Аніта Луценко порадила як худнути та не набирати втрачені кілограми знову

Раніше ми повідомляли, що карколомна Аніта Луценко із "Зважені та щасливі" порушила головне питання, чоловіків не стосується.