Неймовірна історія про близнюків, які не знали одне одного аж до 39 своїх років. Брати Джим та Джеймс народились в 1940 році та були розділені ще при народженні.

Хлопчики не залишились у дитячому будинку, їх всиновили дві різні родини. Прийомні батьки Джима розповіли йому, що у нього був брат, який помер ще при народженні. Цю історію розповіли в виданні Daily Star.

Джим Льюїс і Джим Спрінгер. Фото: dailystar
Джим Льюїс і Джим Спрінгер. Фото: dailystar

В результаті близнюки росли та жили своє життя у Міннесоті та знаходились на відстані всього 60 кілометрів один від одного. Але ніхто з них навіть не підозрював про існування один одного. Та все зазнало змін ще в 1979 році, коли чоловікам виповнилось 39 років. Джим Льюїс відшукав контактні дані свого близнюка.

Здавалось би, нічого дивного, адже таке трапляється у житті. Але виявилось те, що вони не знаючи про один одного, прожили "однакове життя". Вони вибрали однакову марку машини, працювали по одній спеціальності, їх дружини носили однакові імена – Лінда. Окрім того, їх домашні улюбленці мали однакові клички, а також вони в студентські роки дуже любили математику. Також дивовижно те, що близнюки ще й одружились повторно, і їх другі дружини також носили однакові імена – Беті.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Прогулянки із собакою. Фото Freepik
Прогулянки із собакою. Фото Freepik

Не менш цікавим є те, що у кожного близнюка були ще брати, і двох звали Ларі. Було виявлено безліч співпадінь, які могли здатись просто неможливими. Коли вчені проводили дослідження на ідентичність та склад особистості, вони виявили, що ці близнюки є ідентичними. Така схожість близнюків зустрілась вперше в історії.

Нагадаємо портал Знай інформував, пенсіонерка впала у кому після платіжки за воду

Раніше на порталі Знай повідомлялося, містичний замок "Синьої бороди", де знущалися з жінок: українцям показали страшне місце

Також, наш портал інформував, Земля зупиниться? Вчені дізналися, що станеться з нами, якщо раптом планета перестане обертатися