Перегляд фільму "Один вдома" вже давно став однією з найулюбленіших новорічних традицій багатьох українських сімей.

Багато хто намагається не упускати можливості подивитися цю смішну комедію, "Гаррі Поттера" та інші картини, які можуть підняти настрій. Тим більше зараз, у цей скрутний час.

Скрін, відео YouTube "Один вдома"
Скрін, відео YouTube "Один вдома"

Історія про хлопчика Кевіна Маккалістера, який випадково залишився наодинці вдома, напередодні Різдва, не втрачає своєї актуальності вже понад 30 років. Більшість глядачів за ці роки встигла полюбити акторів, які зіграли головних героїв фільму. Але ви ніколи не замислювалися, хто міг би зіграти цих самих персонажів, але якби фільм знімали в Україні?

Які українські актори ідеально підійшли б для ролей Кевіна, злодіїв Гаррі та Марва та інших персонажів культової стрічки. Кевіна міг би зіграти Євген Лебедін, його маму Вікторія Булітко. Батьком став би Юрій Горбунов, хоча через скандал із серіалами, можливо, знайшли б когось ще. А ось лиходіїв – Марва та Гаррі – Назар Задніпровський та Віктор Андрієнко.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

На початку грудня Маколея Калкіна нарешті "відзначили" своєю зіркою на Голлівудській алеї слави. Він був присутній там із дружиною, дітьми та "мамою", яка знімалася з ним разом у фільмах.

Нагадаємо, будинок з "Один Вдома 2" все: легендарну локацію виставили на продаж, але в чистому вигляді

Як повідомляв "Знай.uа", "наш топ до перегляду": Катерина Осадча поділилася добіркою новорічних фільмів для зимових вечорів

Знай.uа писав, зірку "Паразитів", які виграли "Оскар", знайшли мертвим у машині: перед цим був скандал