78-річна ірландська актриса Бренда Фрікер, відома глядачам за роллю жінки з голубами в культовому різдвяному фільмі "Один вдома 2", нещодавно вперше розповіла про драматичні сторінки свого життя.

Зокрема, зізналася, що 32 рази намагалася накласти на себе руки. Про це повідомляє Entertainment Daily.

"Один вдома 2", скріншот: Youtube
"Один вдома 2", скріншот: Youtube

Коли в 1992 році вийшла стрічка "Сам удома 2: Втрачений у Нью-Йорку", актрисі було 47 років. За ці роки вона пережила чимало трагедій, про які мало хто знав. Адже фанатам культової комедії було б важко уявити, що позитивна героїня фільму справді довгі роки страждала на депресію через жорстоке дитинство.

За словами Бренди, її мати страждала на неконтрольовані напади люті і часто били дочку та її сестру по обличчю. Щоб батько не помітив синців, вона побивала їх під колінами.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Крім того, у дитинстві Фрікер зазнала сексуального насильства з боку друга родини. Ці травми спровокували тривалу депресію та численні спроби самогубства. Іронією долі стало те, що однією з найвідоміших ролей актриси стала саме постать самотньої пустельниці, яка втішає Кевіна, який опинився наодинці в Нью-Йорку.

"Один вдома 2", скріншот: Youtube
"Один вдома 2", скріншот: Youtube

Сама Бренда неодноразово порівнювала себе з цим персонажем, адже теж відчувала себе самотньою.

У шоу вона зізналася, що 32 рази намагалася накласти на себе руки. Лише минулого року завдяки медикаментозному лікуванню їй вдалося покращити психічний стан та отримати допомогу у боротьбі з депресією.

Нагадаємо, будинок з "Один Вдома 2" все: легендарну локацію виставили на продаж, але в чистому вигляді

Як повідомляв "Знай.uа", чому українці захопилися серіалом "Слово пацана": блогер Казанський показав, що мають зробити у нас

Знай.ua писав, франшиза "Крік" втратила відразу двох головних актрис перед зйомками сьомої частини: Дженна Ортега обрала "Венздей"