Нещодавно у мережі з'явилося рідкісне фото 19-річної Олександри Зеленської – доньки Президента України Володимира Зеленського.

Інформація про особисте життя дівчини вкрай мало, адже вона уникає соцмереж та публічних заходів. Тож громадськість дізнається про Олександра лише зі слів її відомих батьків. Хоча є й інші джерела.

Зеленський та його донька, фото з просторів Інтернету
Зеленський та його донька, фото з просторів Інтернету

За даними ЗМІ, дочка глави держави закінчила київську Новопечерську школу і зараз здобуває юридичну освіту в КНУ ім. Тараса Шевченка. Раніше Олена Зеленська розповідала, що Олександр мріє стати адвокатом і надалі планує займатися правозахисною діяльністю.

Утім, окрім навчання, у житті закритої від сторонніх очей доньки президента вже з'явився і хлопець... уже про це розповіли її батьки, не приховавши занепокоєння з цього приводу. Олена, наприклад, досить переживають із цього приводу і намагаються приділяти більше часу сім'ї, щоб краще контролювати особисте життя дочки.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Александра Зеленская, фото: Інформатор
Александра Зеленская, фото: Інформатор

Батьки підтримують дочку "у всіх починаннях". А коментатори у соціальних мережах нерідко заявляють, що дівчинка дуже схожа на батька. Особливо на знімку, перебуваючи в окулярах.

Олександра Зеленська, фото: radiotrek
Олександра Зеленська, фото: radiotrek

Нагадаємо, дочка Володимира Зеленського завела собі хлопця, це шокувало обох батьків: "Що робити. Більше не маленька"

Як повідомляв "Знай.uа", діти Блінкена відвідали святкування Хеллоуїна в костюмі Зеленського та кольорах прапора України

Знай.uа писав, "хоче вокал": Євген Кошовий зізнався, що його 15-річна дочка не навчатиметься в Україні