Багато хто з нас дуже хотів би мати можливість "подивитися", що там чекає в майбутньому. Для України 2023 рік був дуже важким, саме тому дуже хочеться дізнатися, яким може бути 2024-й.

Різні історичні дослідники встигли зібрати безліч пророцтв відомих віщунів.

Виявляється, що серед стародавніх текстів є небагато інформації і про рік із цифрами 2+0+2+4.

Ванга, фото: вільне джерело
Ванга, фото: вільне джерело

Пророцтва Ванги на 2024 рік

Болгарська віщунка Ванга ще тридцять років тому пророкувала смерть російського диктатора в 2024 році. Також вона попереджала про збільшення кількості терористичних атак у Європі, а також передбачала використання "великою країною". біологічної зброї.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Передбачала віщунка на 2024 рік жахливі погодні явища та стихійні лиха. Водночас, за словами провісниці, наступного року може статися масштабна економічна криза, яка вплине на всю світову економіку. Водночас у 2024 році слід очікувати на прорив у медицині та появу нових методів лікування невиліковних захворювань.

Як свідчать пророцтва віщунки, українсько-російська війна буде два роки і повністю закінчиться влітку, а в майбутньому Україна стане головною у союзі з п'яти країн.

Нострадамус, кадр з YouTube
Нострадамус, кадр з YouTube

Пророцтво Нострадамуса на 20234 рік

Якщо вірити передбаченню Нострадамуса, наступного року на Землі буде "крихкий світ". Зокрема, цього року можуть відбутися глибокі соціальні зміни у низці країн, включаючи європейські. Якщо вірити провіснику, то деякі країни Європи роздиратимуть соціальні катаклізми та війни, а США доведеться зіткнутися з цими труднощами.

У 2024 році, коли могутній Дракон впливає на китайський Зодіак, у російського диктатора Володимира Путіна можуть виникнути серйозні проблеми. Цим може скористатися хтось із його оточення, після чого він захопить владу в росії.

Згідно з пророцтвом ця людина, описана як "диявольська", захопить кермо правління в росії. Наслідки цієї зміни керівництва можуть бути дестабілізуючи як на національному, так і на міжнародному рівні.

Мольфар Нечай
Мольфар Нечай

Пророцтво Нечаю про 2024 рік

Понад 12 років тому мольфар Нечай попереджав, що між Україною та Росією можлива війна. Він не виключав, що з володимиром путіним спробують домовитися, а якщо глава Кремля не поступиться – світ чекає велике лихо.

Експерти вважають, що мольфар попереджав про можливий ядерний удар. Також здійснюються пророцтва Нечаю про те, що будуть зруйновані великі українські міста. Мольфар, ймовірно, говорив про населені пункти, які не відчували на собі наслідки війни до 24 лютого 2022 року. У 2009 році Нечай сказав, що відбудуться такі події, які назавжди поставлять хрест у дружніх стосунках росіян та українців. Пророцтво відбулося, але росіян почали зневажати не лише в Україні, а й у всьому світі.

Чіткої дати закінчення повномасштабного конфлікту Нечай не назвав, але зазначив, що бойові зіткнення не продовжаться довго. Тому не слід виключати, що перемога ЗСУ відбудеться вже найближчим часом.

Нагадаємо, "Коли на трон зійде восьмий": що передбачила Баба Ванга Україні на 2024 рік.

Раніше повідомлялося, чи говорила Ванга про перемогу України? Пророцтва провидиці розкрив племінник: "Дороги будуть у небі".

Також, Ванга попереджала про Крим та Донбас багато років тому, невістка розповіла, чим закінчиться: "Загине багато людей".