Ірина Гатун – уродженка Києва, яка нещодавно "прославилася" скандальною роллю переселенки зі Скадовська. Але як з'ясувалося пізніше, артистка неодноразово їздила в окупований Крим.

На фото звернула увагу журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва. Та після оприлюднення такої інформації Гатун її просто заблокувала у себе на сторінці.

Ірина Гатун в окупованому Криму. Фото: Марина Данилюк-Ярмолаєва
Ірина Гатун в окупованому Криму. Фото: Марина Данилюк-Ярмолаєва

"Ірина Гатун – зірка 95-Кварталу – любить пілотки та 9 травня, а ще в 2018-2019 роках добре проводила час в окупованому Криму: Феодосії, Ялті та Коктебелі. Чи може любителька скріп та пушкінської культури жартувати над жінками, які постраждали в окупації? Очевидно, що – ні.", - написала журналістка.

Ірина Гатун. Фото: Марина Данилюк-Єрмолаєва
Ірина Гатун. Фото: Марина Данилюк-Єрмолаєва

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Якщо пролистати вниз фото на сторінці Ірини, то словам журналістки можна знайти доказ. Наприклад, там є фотографії на фоні кримських пейзажів. Як зазначили коментатори під фото, Гатун "чистить" всепід фото, що їй не подобаються.

До речі, як помітили журналісти, та і просто користувачі, які стали цікавитись особистістю артистки після скандалу, вона полюбляє російську культуру. У неї можна знайти фото пам’ятників Чехову, а на сайті театру «Чорний квадрат» є відповідна інформація про улюблених діячів артистки.

Ірина Гатун в окупованому Криму. Фото: Марина Данилюк-Ярмолаєва
Ірина Гатун в окупованому Криму. Фото: Марина Данилюк-Ярмолаєва

Після скандального номеру, артистка вибачилася, але більшість користувачів не повірили в щирість слів. Окрім цього, Гатун вважає, що весь хейт проплачений і послала таких людей до путіна.

Нагадаємо портал Знай інформував, квартал 95 висміяли мешканців окупованого Скадовську: "Плюнули у душу"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Катя Нікітіна без "Жіночого кварталу" впала в дитинство, але щаслива: "Моя сім'я підтримує в мені це"

Також наш портал інформував, продюсер та співзасновник "Ліга Сміху" Наум Баруля має російське громадянство: журналісти розповіли скандальні подробиці