Виявляється, що новорічні дні на лікарняному ліжку зустрів не лише 57-річний виконавець Віктор Павлік, а й ще й відомий український співак Володимир Дантес. Шоумен, ведучий та блогер після свят несподівано повідомив шанувальникам, що він у лікарні.

Володимир Дантес налякав своїх відданих фанатів кадрами з крапельницею.

Дані кадри Володимир Дантес опублікував у мережі Instagram.

Stories Володимира Дантеса, скріншот: Instagram
Stories Володимира Дантеса, скріншот: Instagram

Володимир Дантес вийшов в інстаграм-сториз із лікарняної палати, що спантеличило шанувальників. Він натякнув, що сталося. Виконавець здався під крапельницею та поділився, що вона для профілактики. Поряд із артистом була Даша Кацуріна, яка підтримувала Володимира.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

"Що ви знаєте про топові постсвяткові побачення? Подарував Даші Кацуріній похід на вітамінну та очисну крапельницю”, – розповів Володимир Дантес.

Вже за кілька годин Дантес показав, як Даша запросила його на обід у корейський ресторан. Тому, швидше за все, з виконавцем все гаразд.

Також розповімо, що молода дружина відомого українського співака Віктора Павлика Катя Репяхова поділилася дуже сумною новиною зі своїми передплатниками про стан здоров'я батька її дитини напередодні новорічних свят. З'ясувалося, що артиста було госпіталізовано.

Нагадаємо, Вова Дантес "рубанув" каре і вирівняв волосся: нарешті прислухався до фанів.

Раніше повідомлялося, в Україні визначилися з найкрасивішими чоловіками: ось вони, улюбленці жінок.

Також, Вова Дантес змусив Дашу Астаф'єву закохатися, поки Дорофєєва будує життя з Кацуріним: "Вже безмежно".