Ми знаємо, і щодня вам нагадуємо, наші дорогі читачі, що світ українського шоу-бізнесу дуже різноманітний – він цікавий, сповнений інтриг та таємниць. Зовсім недавно український блогер Богдан Беспалов, який обожнює плітки, склав інтригуючий рейтинг так звані коханок серед українських зірок.

Про це все Богдан Беспалов вирішив розповісти на своєму YouTube-каналі.

За словами Богдана, список побудований частково на фактах, частково на плітках та аргументах.

Міла Нітіч і Володимир Бебешко, скрін: YouTube
Міла Нітіч і Володимир Бебешко, скрін: YouTube

Міла Нітіч та Володимир Бебешко

Отже, блогер почав з Міли Нітіч та Володимира Бебешка. Довгий час співачка та продюсер приховували свої стосунки. Однак потім усі карти розкрилися. Нині вони не спілкуються і кожен пішов своїм шляхом.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Наталія Холоденко та Дмитро Карпачов, скріншот: YouTube
Наталія Холоденко та Дмитро Карпачов, скріншот: YouTube

Наталія Холоденко та Дмитро Карпачов

Далі блогер назвав Наталю Холоденко та Дмитра Карпачова. Беспалов каже, що він довгий час не вірив, що їх поєднує щось більше, ніж просто професійні спільні інтереси. Але зараз змінив свою думку.

"У її світогляді Карпачов просто цар і Бог. Наталя готова зробити все, щоб він її помітив. Навіть із роками, коли Холоденко стала успішною, у неї все одно горять очі на Дмитра, як ні на кого іншого. У цей роман я вірю на 99,9%. - Сказав Беспалов.

Меладзе і Брежнєва, фото: Instagram
Меладзе і Брежнєва, фото: Instagram

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Цей тандем, з чуток, давно був не просто творчим. Хоча Костянтин був офіційно одружений, він таємно зустрічався з Вірою. Беспалов додав, що свого часу за серце відомого продюсера боролися також інші учасниці ВІА Гри: Анна Седокова, Єва Бушміна та Софія Тарасова. І хоча між дівчатами та чоловіком була велика різниця у віці, це, за словами Богдана, нікого не зупиняло.

"Тоді, 20 років тому, коли була відома "ВІА Гра", чи був Костянтин юнаком? Ні! Він уже був там добре під сорок років. І набирав дівчат на 20 років молодше за нього. Тому роман із різницею у сорок років я теж повірю”, - сказав Богдан.

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін, скріншот: YouTube
Ольга Горбачова та Юрій Нікітін, скріншот: YouTube

Ольга Горбачова та Юрій Нікітін

Ще одні стосунки співачки та продюсера переросли на щось більше. Богдан наголосив, що спочатку вважав Ірину Білик коханням всього життя зіркового продюсера Юрія Нікітіна. Але коли стало відомо про таємні стосунки з Горбачовою, чоловік начебто розквіт.

До речі, зараз пара разом і виховує двох спільних дочок: Серафиму та Поліну.

Тіна Кароль, скріншот: TikTok
Тіна Кароль, скріншот: TikTok

Тіна Кароль та відомий український мільярдер

Плітки про те, що Тіну Кароль щось пов'язує із відомим українським мільярдером, ім'я якого не говорять, ходять досить давно. Беспалов каже, що це не так.

"Вірю в цей роман на 99,9%. Надто багато ходило чуток. Занадто багато інформації навколо та уваги. Я вірю, що диму без вогню не буває. - Заявив блогер.

TAYANNA та Дмитро Клімашенко, скріншот: YouTube
TAYANNA та Дмитро Клімашенко, скріншот: YouTube

TAYANNA та Дмитро Клімашенко

Наступними у рейтингу були співачка Tayanna та продюсер Дмитро Клімашенко. Про ці стосунки сама жінка говорила привселюдно. Однак, крім страждань, вони їй нічого не принесли.

"Діма залишився в сім'ї зі своєю дружиною та дітьми. А Tayanna пішла собі шукати чоловіка далі", - сказав Беспалов у відео.

Настя Каменських та Потап, фото: Instagram
Настя Каменських та Потап, фото: Instagram

Настя Каменських та Потап

До рейтингу потрапили і Настя Каменських із Потапом. Співачка та продюсер, за словами блогера, зустрічалися ще до того, як Потапенко офіційно розлучився з Іриною Горовою.

"Настя дуже багато років перебувала у таємних стосунках із Потапом. Про це знали всі у тусовці, але на публіку вони розповіли про свої стосунки через 8 з лишком років”, - додав Беспалов.

Нагадаємо, "Досі хочу вбити...": "Гопачка" Юлія Лущинська після пологів зізналася у дивному бажанні.

Раніше повідомлялося, життя на пенсії тільки починається: 72-річний "Холостяк" одружився з переможницею популярного проекту.

Також, "Немає таких слів, щоб описати як боля": у родині Марії Бурмаки трапилося горе.