Янгола-Охоронця кожна людина отримує після хрещення. Небесний покровитель з того дня оберігає та спостерігає за діями людини.

Ангел оберігає добробут, здоров'я та захищає від зайвих випробувань та пригод. Зі своїм заступником можна зв'язуватися і просити його про допомогу через молитву. Її рекомендується читати щодня.

Молитва Янголу-Охоронцю для захисту сім'ї

Помолитися Ангелу-Хранителю можна про щастя, заступництво, здоров'я та благополуччя членів сім'ї, особливо якщо на даний момент вони переживають важкі часи. Для цього слід прочитати таку молитву:

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

"Святий Ангел, Тобі молюся за допомогою, бо переживаю про близьких своїх. Прожени з життя їхньої хвороби, невдачі, наповни силами і щастям їхнього серця, проясни їх думки. Бачу я, мій благодійник, слабкість їхнього духу і неміч тіла. Молю про одне - нехай перестануть рідні страждати. Якщо це моє випробування, спаси мене, о найсвятіший. Амінь".

Молитва Ангелу-Охоронцю про захист здоров'я

Покликати свого небесного покровителя на допомогу при хворобі чи ускладненнях зі здоров'ям допоможе наступна молитва. Пам'ятайте, що для прочитання даного молитви нагоді знадобиться ікона Ангела-Хранителя і свічка, куплена в церковній лавці. Перед молитвою священнослужителі рекомендують сформулювати своє прохання, заплющити очі і тільки після прочитання:

"Святий заступник Божий, будь милостивий до мене, почуй прохання мої і відведи біду. Звертаюся я з молитвою до Тебе і мрію отримати допомогу Твою в цей недобрий час. Захист мене, прийди на допомогу, мій незримий покровитель, прожени напасті, хвороби та прикрості. Я ж не перестану прославляти Господнє ім'я і підтримку Твою. Амінь".

Ангел-охоронець
Ангел-охоронець

Нагадаємо, що ця молитва вбереже ваших дітей, де б вони не були:"Твоя любов, Господи, ніколи не минає".

Раніше ми повідомляли, що після цих слів ви будете під надійним захистом Господа: маловідома молитва, яку варто знати.