Відома українська співачка Оля Полякова вирішила трохи розважити свою аудиторію і разом зі старшою дочкою дістали карти таро.

Звичайно ж, без питань про Тіну Кароль обійтися не могло.

Оля Полякова та Тіна Кароль, фото: Instagram
Оля Полякова та Тіна Кароль, фото: Instagram

Разом із Машею жінка провела прямий ефір на сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі моменти зі свого життя.

Після чергової масованої ракетної атаки окупантами по всій країні артистка вирішила влаштувати трохи розважального контенту для слухачів і дістала карти таро.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

З Машею Поляковою вони почали робити розклади з питань, які їм задають шанувальники у прямому ефірі. Там поцікавилися, чи вийде заміж Тіна Кароль незабаром. Оля одразу подякувала за відсутність запитань про Дана Балана.

Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina
Тіна Кароль і Дан Балан, instagram.com/_dan_tina

Маша одразу почала розкладати карти, і результат трохи здивував. Випала імператриця, яка й охарактеризувала відому артистку.

"Весілля якийсь не бачу, може буде якийсь чоловік. Можливо не один - говорить Маша Полякова. Крім того, випала навіть карта розбитого серця, що шокувало дівчат.

Тіна Кароль і Оля Полякова, фото з Instagram
Тіна Кароль і Оля Полякова, фото з Instagram

Ой, Тіна, вже час. Хоча, чого настав час. Якби вона хотіла, вона вже вийшла б заміж давно. А так, вона з розбитим серцем досі. Ну чому Тіна Кароль випадає ось такий, а я випадаю без трусів. Вона командуватиме чоловіком. Оля Полякова

У результаті дійшли висновку, що весілля не буде, але все в артистки буде в житті добре.

Нагадаємо, що Маша Полякова накинулася на невисоких українок через те, що вони відбирають у її хлопців: "Навіщо вам баобаб".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль перетворилася на карпатського мольфара: "Козел розуміє з півслова ...".