Цікаву сімейну історію розповіла відома актриса Олена Кравець у своєму підкасті, перебуваючи там разом зі своєю дочкою.

Як виявилося, минулого через брехню 13-річної доньки Марії зреагувала надто болісно, ​​сказавши фразу, яка глибоко зачепила дівчинку.

"Тихий вечір" з Оленою Кравець / фото: скріншот Youtube
"Тихий вечір" з Оленою Кравець / фото: скріншот Youtube

Коли Олена дізналася про обман із боку дівчинки, це стало для нього справжнім шоком. Адже вона ніколи не обмежувала Машу і не тримала "в їжакових рукавицях". Тому звернулася за допомогою до психолога, аби зрозуміти таку поведінку. Однак фахівець відразу ж запитав у здивованої мами, чи вона сама не обманювала своїх батьків у підлітковому віці. І справді, хіба таке трапляється не з кожним?

А ось фраза, яку Олена сказала дочці у розпачі, запам'яталася Марії надовго. Мовляв, вона "підірвала довіру" матері. Дівчинка навіть кілька днів ходила до шкільного психолога, щоб оговтатися від цієї хворобливої ​​фрази.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Маша Кравець, фото: bursakyiv/instagram
Маша Кравець, фото: bursakyiv/instagram

Акторка щиро вибачилася перед вже дорослою Машею за ту ситуацію. Адже зараз, маючи досвід материнства, вона б інакше зреагувала на дитячу провину.

"Мама та дочка, як це потужно, класно, відверто! Дякую за розмову! Олена та Маша ви надихаєте!, - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, дочка Олени Кравець з "Квартал 95" показала, як вміє цілуватися: темрява тільки сприяє

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Олени Кравець з "Квартал 95" показала, чим потрібно пишатися українцям

Знай.uа писав, Олена Кравець дала потужний "стуляк" Каті Нікітіної з "Жіночого кварталу": "Потрібно труси вище"