Американка кинула роботу держслужбовця і почала зніматися у фільмах для дорослих. Довго наважуючись на цей крок через необхідіність утримувати сина, вона ні про що не жалкує.

Про це пише таблоїд Daily Star.

Бріанна Даймонд працювала державним службовцем у США.

Однак, коли вона зрозуміла, що не може звести кінці з кінцями, їй довелося шукати іншу роботу, щоб забезпечити себе та свого сина.

Бріанна Даймонд. Фото: Daily Star.
Бріанна Даймонд. Фото: Daily Star.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Блондинка вирішила почати розміщувати контент для дорослих, щоб швидко заробляти гроші і до сих пір не шкодує про цей сміливий крок.

Відповідаючи на запитання, чи було їй "страшно" зробити стрибок від державної роботи до кар'єри пікантної моделі, Бріанна каже, що це рішення далось їй не легко.

"Я залишила державну роботу, з повним робочим днем, і це було одне з найстрашніших рішень, які я коли-небудь приймала", - сказала вона.

Але незабаром американка зрозуміла, що їй не потрібна стабільність, яку пропонує уряд чи будь-яка інша робота.

Вона вважає, що усю "стабільність" роботи з 9:00 до 17:00 будь-хто може забезпечити собі сам.

Бріанна Даймонд. Фото: Daily Star.
Бріанна Даймонд. Фото: Daily Star.

Прибуток від цих сайтів вона інвестує в себе та майбутнє свого сина.

"Я купила золото, землю, облігації, акції та інвестувала в маркетинг свого бренду. Я будую своє майбутнє для себе і сина, тому в мене є заощадження. Тимчасові гроші можуть закінчитися в будь-який день. У моєму віці мені потрібна довговічність цього доходу. Звідси і інвестиції", – додає Бріанна.

Нагадаємо, навіть блиск для губ під забороною: у Великобританії пройшов перший у світі конкурс краси без макіяжу

Раніше ми писали про те, що "Відірвали всю п'яту, вона була червоною та мокрою": жінка залишилася без шкіри на ногах через "невинну" процедуру

Як повідомляв Знай.ua, у цій ляльці не впізнати задерикувату брюнетку: як себе понівечила Вероніка Кастро з "Багаті теж плачуть"