Відома українська танцівниця та хореограф, зірковий суддя шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар продовжує радувати своїх численних шанувальників у соціальних мережах.
Якось Катерина показала в Instagram, як відпочивала з дітками у засніжених горах. Зірка написала, що залишила для Санти Клауса спеціальний лист із побажанням єдиним для всіх українців.

Катерина Кухар, фото: Instagram
Катерина Кухар, фото: Instagram

Шукали з Настею Санта Клауса, щоб передати йому найголовніше бажання всіх українців! Спойлер: нам удалося залишити в чарівних слідах для нього листа. — написала Катерина.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

На відео Катерина показала кадри поїздки з дітьми, де щаслива родина зраділа снігу та поїздці на снігових скутерах.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Як вистачає розуму та совісті відпочивати, гуляти, коли в країні війна, ще й хизуватися цим інтернетом", "Яка краса! хочеться пухкого сніжка і щоб Санта здійснив наше спільне за всіма бажаннями ", "Дуже добре приємно дивитися вдалого гарного настрою тобі" , " Дякую, Катерино, за цю зимову казку", - написали українці.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, що Катерина Кухар звернулася до українців після чуток про розлучення та "зради" Стоянова: "Не хвилюйтеся".

Раніше ми повідомляли, що фанати Катерини Кухар побачили натяк на розрив зі Стояновим: "В особистому житті...".

Так само стало відомо, що Катерина Кухар з "Танці зі зірками" більше не змогла тримати це в собі: "Навіть якщо завтра – кінець світу".