Лієв Шрайбер, відомий голлівудський актор, вже довгий час підтримує Україну і не раз виступав ініціатором різних зборів. Стало відомо про те, що під час круїзу Антарктидою він натрапив на екіпаж українського криголама "Ноосфера" і залишив послання Путіну.

Шрайбер народився в Сан-Франциско і його українське коріння відіграє значну роль у його житті, потім він демонструє постійну підтримку України. Про його візит на "Ноосферу" розповіли у Національному антарктичному науковому центрі у Facebook.

Зустріч з Лієвом Шрайбером / фото: Facebook
Зустріч з Лієвом Шрайбером / фото: Facebook

"Зараз Лієв перебуває в круїзі Антарктикою. В районі острова Кінг Джордж він побачив українське судно “Ноосфера”, що саме прямує з нашої станції "Академік Вернадський" до Чилі. Через United24 актор зв'язався з нами, запитавши, чи можна було б відвідати криголам та поспілкуватися з його командою", — розповіли в пості центру.

Він не лише допомагав вимушеним переселенцям і зібрав кошти на придбання генераторів для українських лікарень, а й нещодавно став послом UNITED24 за напрямом «Медична допомога». Актор у розмові з екіпажем похвалився ще й тим, що почав вивчення української мови та після прощання залишив на згадку записку:

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Записка Лієва Шрайбера / фото: Facebook
Записка Лієва Шрайбера / фото: Facebook

"Капітану Гришку та екіпажу "Ноосфери". Дякую за гостинність, але більше за те, що ви так гордо підняли прапор і нагадали світові, наскільки ми сильні разом. Путін – придурок!!! ", — йдеться у записці.

Зустріч Шрайбера з екіпажем "Ноосфери" в Антарктиді стала важливою, але цілком випадковою подією. Гуманітарні дослідники української станції "Академік Вернадський" підкреслили його висловлену думку про війну та важливість розвитку науки та досліджень в Україні.

Також наш портал інформував, "Один будинки" українською: хто з наших зірок міг би зіграти Кевіна Маккалістера, його родину та грабіжників

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що "Йому по-іншому не можна": Саліванчук зізналася, чому її чоловік-нардеп не пішов на фронт

Вам буде цікаво дізнатися, прийшла допомога, звідки не чекали: лисий із Brazzers виступив на підтримку України