У мережі спалахнув скандал через невдалий жарт української гумористки Вікторії Таран. В програмі "Алкоміки" вона вирішила пожартувати про жінок.

Таран запитала у своєї колеги: "Знаєш, як називають щасливих жінок з грошима?", а потім сама ж відповіла "Вдови". Цей епізод був опублікований у соціальній мережі на сторінці "Столичного стендапу" та швидко розлетілося соціальними мережами. Особливо сумно це звучить у сучасних українських реаліях.

Михайлова та "Да Вінчі", фото з соцмереж
Михайлова та "Да Вінчі", фото з соцмереж

Різко відреагувала на такі жарти військова, волонтерка та кохана "Да Вінчі", який загинув під час війни - Аліна Михайлова. Вона зауважила, що в умовах повномасштабної війни, коли десятки тисяч жінок втрачають своїх чоловіків, такі жарти є м’яко кажучи не доречними.

"Ви та ваші тьолки – бруд і гниль, яка має отримати абсолютний кенселінг у суспільстві, а ще й до цього – розбиті еб***шатні. Зі своїми вибаченнями ви можете взятися за руки та піти на *уй. А Тисячам українських вдів, осиротілих дітей ви сьогодні плюнули в обличчя"

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Історія Аліни Михайлової. Фото: скрін Інстаграм
Історія Аліни Михайлової. Фото: скрін Інстаграм

Сам фрагмент виступу зі сторінки було видалено. А пізніше з'явилося пояснення, що це шоу не виходить на їх каналі, а дана публікація не відображає позицію їх спільноти. Сама "жартівниця" відреагувала на реакцію суспільства та записала відео з вибаченням. За словами жінки вона не мала на меті когось образити. Цей жарт був недоречний в умовах повномасштабної війни. Вона запевнила що жарт точно не стосувався жінок, які мають чоловіків-воїнів.

Нагадаємо портал Знай інформував, російська блогерка, яку із соромом вигнали з Буковелю вигадала казку для підписників: "Повинна на камеру сказати що.."

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Вікторія Булітко з "Дизель Шоу" осквернила гордість путіна: "З чистими ногами"

Також наш портал інформував, українська співачка Луна втомилась писати українською та вирішила повернутися до російської